BAUHAUS Suomessa


Bauhaus tavarataloja on Suomessa viisi. Lokakuussa 2001 avattiin Suomen ensimmäinen BAUHAUS-tavaratalo Vantaan Tammistoon. Turun BAUHAUS-tavaratalo avattiin huhtikuussa 2003 Raisiossa. Tampereen BAUHAUS-tavaratalo avattiin joulukuussa 2004 Pirkkalaan. Toinen pääkaupunkiseudun Bauhaus avattiin 2007 Espoon Suomenojalle. Uusin Bauhaus Oulun Kaakkurinkulmassa liittyi ketjuun marraskuussa 2008.

  

Tavaratalojen valikoimat ovat konseptin mukaisesti hyvin yhdenmukaiset kaikissa taloissa. Myyntipinta-alaa tavarataloissa on reilusti: 14 000 - 18 000 m2 ja myyntiartikkeleita on yli 120 000!

 

Tavarataloista löytyy seuraavat myyntiosastot:

 

- puu- ja rakennustarvike

- sisustus

- työvälineet ja pienrauta

- laatat

- LVI ja Kylpymaailma

- sähkö ja valaistus

- Puutarhamaailma

 

 

Puutarhaosastoltamme eli Puutarhamaailmasta löytyvät kasvit, mullat, lannoitteet, ruukut, koristeet, puutarhatyövälineet ja -koneet sekä pihakivet ja aitaelementit.

 

Sisustusosastomme valikoimiin kuuluvat lamput, valaisimet, sähkötarvikkeet - ja kaapelit, maalit, tapetit, kankaat, taulut, kehykset, säilytys- ja siivoustarvikkeet sekä muovi-, käytävä- ja kynnysmatot.

 

LVI-osastomme laajaan tuoterepertuaariin kuuluvat kylpyhuoneeseen, saunaan, takkahuoneeseen ja keittiöön liittyvät tuotteet mm. kylpyhuonekalusteet, suihkuratkaisut, saniteettiposliinit, hanat, suihkut, peilit, peilikaapit, keittiökalusteet, liesituulettimet, viemäriputket ja -tarvikkeet, ilmanvaihtoputket, -kojeet ja -venttiilit, lämminvesivaraajat, takat, kiukaat ja hormit.

 

Laattaosastoltamme löytyvät sisä- ja ulkolaatat sekä niihin liittyvät tarvikkeet. Myös lattialämmitykset kuuluvat tämän osaston valikoimiin.

 

Puu- ja rakennustarvikeosastolla on mm. puutavaraa, parketteja, laminaatteja, tiiliä, harkkoja, ovia, ikkunoita, eristeitä, portaita, listoja, paneeleita, työtasoja ja ikkunalautoja.

 

Työväline- ja pienrautaosaston valikoimiin kuuluvat sähkö- ja käsityökoneet ja -välineet, ruuvit, mutterit, naulat, saranat, tikkaat, postilaatikot, työvaatteet ja -jalkineet, agregaatit, kompressorit sekä auto-, vene- ja polkupyörätarvikkeet.