Kiinnostaako sinua BAUHAUS työnantajana?


BAUHAUS on vuonna 1960 perustettu, yksityinen, saksalainen tavarataloketju, jolla on yli 230 tavarataloa 17 Euroopan maassa. Suomessa BAUHAUS-tavarataloja on tällä hetkellä viisi: Espoossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Lähitulevaisuudessa BAUHAUS laajentuu koko maan kattavaksi ketjuksi.

 

BAUHAUS-konsepti on samanlainen kaikissa maissa. Tavaratalot ovat erittäin suuria ja tarjoavat laajan valikoiman, yli 120.000 myyntiartikkelia. BAUHAUSin valikoimiin kuuluvat kaikki kodin, kesämökin ja puutarhan rakentamisessa, sisustamisessa ja kunnostamisessa tarvittavat materiaalit, tarvikkeet ja työvälineet. Laajan valikoiman ja edullisen hinnan lisäksi haluamme olla alueemme markkinajohtaja toimialallamme sekä tarjota asiakkaillemme erinomaista asiakaspalvelua. Asiakas on meille tärkein henkilö.

 Uskomme, että ammattitaitoinen henkilöstö joka viihtyy työssään, on menestyksekkään toiminnan ehdoton lähtökohta. Tämän vuoksi BAUHAUS panostaakin erityisen paljon työntekijöidensä jatkuvaan ammatilliseen kehittämiseen ja työssäviihtymiseen. BAUHAUSin työntekijöiltä edellytetään ennenkaikkea positiivisuutta ja iloista asennetta, mutta tuotteiden ja toimialan tuntemus sekä kokemus vähittäiskaupasta katsotaan rekrytointitilanteessa eduksi. BAUHAUSissa on myös hyvät urakehitysmahdollisuudet, sillä esimiehet pyrimme aina ensisijaisesti rekrytoimaan omista riveistämme.

Katso avoimet työpaikkamme alla olevasta linkistä ja tule mukaan iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoomme!