Ladataan

Lämpömittari Digitaalinen Langaton Lähettimellä Ja Näyttöyksiköllä

3790Osta
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Langaton lämpömittari jossa vuorokauden maksimi- ja minimilämpötilat ovat näkyvissä koko ajan ja nollautuvat automaattisesti. Minimilämpötilat nollautuvat klo 20.00 ja maksimilämpötilat klo 8.00. Mittarissa on lisäksi pitkän ajan maksimi- ja minimitoiminto joka nollataan itse. Lähettimessä mukana anturijohto joka mahdollistaa mittauksen esimerkiksi järvivedestä tai maaperästä. Johdon voi myös laittaa ikkunasta ulos jolloin itse lähetin voidaan paristojen säästämiseksi jättää sisäpuolelle. Sisälämpötilan mittausalue 0…+60°C, ulkolämpötilan mittausalue -40…+60°C. Säänkestävän lähettimen anturijohdon pituus 2 m. Pakkaus sisältää näyttöyksikön, yhden lähettimen lanka-anturilla sekä 4kpl AAA paristot.

Tekniset tiedot

Yhden (1) vuoden takuu.

Lisätiedot

Näyttöyksikkö näyttää lämpötilan maksimissaan kolmesta eri paikasta. Tiedonsiirto näyttöyksikköön taajuudella 868 MHz neljän sekunnin välein. Kantavuus jopa 100 m. Näyttöyksikön koko 9,5 x 2 x 13,5 cm. Säänkestävä lähetin kahden metrin johdolla ja LCD -näytöllä. Lähettimen koko 4 x 2 x 13 cm. Seinä- tai pöytäasennus.

Nimi Lämpömittari Digitaalinen Langaton Lähettimellä Ja Näyttöyksiköllä
Tuotenumero 60346780
Käyttötarkoitus Sisä- ja ulkolämpömittari

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Lämpömittari Digitaalinen Langaton Lähettimellä Ja Näyttöyksiköllä
* Pakollinen kenttä Peruuta