Ladataan

Siirtonurmi Finnurmi 101-200m²

= 1,000
Vertailuhinta: 305 €/m²
305Osta
Suoratoimitus tehtaalta. Toimitusaika 2-5 arkipäivää. Finnurmi ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja sopii tarkemman ajankohdan.
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Finnurmi on toiminut jo vuodesta 1979 ja on alan kokenein toimija. Nurmi viljellään Järvikylän kartanon alueella Joroisissa sekä Pikkalan kartanon alueella Siuntiossa. Nurmilajikkeiksi on valittu kestävimmät lajikkeet suomalaisiin olosuhteisiin.

Finnnurmi-siirtonurmea kasvatetaan kaksi vuotta. Nurmikon alla on oltava multaa 15-20 cm. Asennuksen jälkeen nurmi on heti tiheää ja tasaisen vihreää. Nurmi tarvitsee vettä päivittäin noin 3 viikon ajan, jonka kuluessa se juurtuu alustaansa.

Siirtonurmi on erinomainen valinta rivitaloihin, kerrostaloihin, kartanoihin, puistoalueille, urheilukentille ja kesämökille. Lisäksi siirtonurmen käyttökohteita ovat rinteet, luiskat sekä pengerrykset.

Nurmi on mahdollista asentaa myös vanhan nurmen päälle, jolloin asennus valmistellaan leikkaamalla vanha nurmi mahdollisimman lyhyeksi ja levitetään päälle ns. verhousmultakerros, jolla tasataan nurmikon epätasaisuudet ja painaumat.

Ensimmäinen lannoitus siirtonurmelle tehdään yleensä 3-4 viikon kuluttua asennuksesta, lannoitevalmistajan käyttöohjeen mukaisesti.

Nurmikon leikkuu asennuksen jälkeen aloitetaan heti kun siihen on tarvetta. Nurmikkoa ei saisi päästää yli 10 cm pituiseksi ja leikatessa poistetaan maksimissaan kolmasosa nurmikon pituudesta. Juurtumisaikana ei saa leikata alle 40 mm korkeuteen.

Siirtonurmi asennetaan aina tiilikuvioon.

Tekniset tiedot

Nurmen paksuus: 4 cm
Juuren paksuus: 2,5 cm
Rullan halkaisija: 30 cm
Rullan paino: n. 20 kg
Nurmilevyn koko levitettynä: 173 x 58 cm

Nurmilavan koko: 120 x 120 cm
Nurmilavan korkeus: 120 cm
Nurmilavan paino: n. 1000 kg / 50m²

Lisätiedot

Jos nurmea ei asenneta toimituspäivänä, on se säilytettävä varjossa ja tarvittaessa kasteltava. Ei saa peittää tiiviisti.

Huom! Nurmi on asennettava viimeistään kahden päivän kuluessa toimituksesta!

Nimi Siirtonurmi Finnurmi 101-200m²
Tuotenumero 60892690

Tuotevideo

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Siirtonurmi Finnurmi 101-200m²
* Pakollinen kenttä Peruuta