Ladataan

Ajankohtaista

Tervetuloa BAUHAUSin verkkokauppaan!

Bauhaus on enemmän kuin rautakauppa! Runsaan ja edullisen tavaratarjontamme lisäksi saat meiltä myös erilaisia palveluita, 
jotka helpottavat arkipäivääsi tarvitsitpa sitten vaikkapa asennusta, levynleikkausta tai peräkärryälainaksi.

Tuoreesta TV-spotistamme näet muutamia esimerkkejä monipuolisista valikoimistamme kodin rakentamiseen, 
remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan.

Verkkokauppavalikoimamme kasvaa päivittäin ja saat jo nyt useat tutut tuotteet myös netistä - ja tietenkin varmasti edulliseen hintaamme!

Voit valita sinulle sopivimman toimitustavan, valittavanasi on useampia kustannustehokkaita tapoja kuten kirjetoimitus, MyPack -toimitus Valintataloihin ja Siwoihin, SmartPOST -pakettitoimitus sekä kotiinkuljetus. Saat halutessasi toimituksen siis myös kotiovelle, tontille tai mökille kaikkialle Manner-Suomessa, johon on kiinteä tieyhteys. Toimituskulu alk. 2,90 €/tilaus ja toimitusaikamme on keskimäärin 2 - 4 arkipäivää, haja-asutusaslueille toimitusaika on 2 - 8 arkipäivää.

Tarkemmat tiedot ja ehdot löydät näiltä sivuilta:
Ostaminen ja maksaminen
Toimitusehdot
Takuu ja palautus

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, toivomme sinun ottavan yhteyttä Verkkokauppamme asiakaspalveluun. Tavoitat meidät puhelimitse arkisin klo 7 - 21, lauantaisin klo 9 - 18 ja sunnuntaisin klo 10 - 18, puh.nro 09-584 11 268  tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@bauhaus.fi, vastaamme sähköposteihin mahdollisimman pian.

Mukavia ostoshetkiä!

 


Tarjouslehti

Tarjouslehti

Lue uusin tarjouslehtemme täältä.


Kids Club

Tuo lapsesi ilmaiseen Kids Clubiin! Kids Club on mukavaa puuhaa, hauskaa ajanvietettä ja ohjattua tekemistä
4–12 -vuotiaille lapsille. Työpajassa askarrellaan erilaisia koriste- ja hyötyesineitä sovittua teemaa tai ohjelmaa noudattaen ja itse aktiivisesti tehden. Järjestämme Kids Club –tapahtumia säännöllisesti, osallistu ilmoittautumalla valitsemasi tavaratalon pääinfoon. Osallistujien määrä on rajallinen, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla hyvissä ajoin.

Kids Club –työpajat kaikissa tavarataloissamme:

17.12.2016 klo 10 - 14

   


Tapahtumat

Tutustu tavaratalojemme tapahtumiin täällä.