Ladataan

Rekrytointi

TIESITKÖ TÄTÄ MEISTÄ?

Arkeamme määrittävät eniten

Asiakas

Asiakas on meille tärkein. Haluamme, että meistä jokainen yllättää päivittäin asiakkaiden odotukset hymyilemällä vähän enemmän, kuuntelemalla hieman tarkemmin, tunnistamalla tarpeet vähän paremmin ja tarjoamalla asiakkaille sitä, mitä he oikeasti tarvitsevat, ei välttämättä sitä, mitä he osaavat pyytää. Asiakkaillamme on oikeus odottaa, että meistä jokainen välittää vähän enemmän.

BAUHAUS-konsepti

Yhtenäinen, jatkuvasti kehittyvä toimivaksi todettu konseptimme on kivijalkamme ja suorastaan nerokas keksintö. Sen vuoksi voimme tarjota edulliset hinnat ja erittäin monipuolisen valikoiman asiakkaillemme. Arvostamme sitä, että myös tavarantoimittajillamme on ollut mahdollisuus kasvaa ja menestyä kanssamme. Sinulle työntekijänä valmis konsepti tarjoaa selkeän työnkuvan ja valmiit toimiviksi todetut prosessit ja tekemisen mallit. Pääset suoraan asian ytimeen, eli asiakkaidemme tarpeiden tunnistamiseen ja täyttämiseen. Meillä asiakas on keskiössä sekä tavaratalohenkilökunnan että Suomen pääkonttorinkin henkilökunnan jokapäiväisessä työssä.

Kasvuhakuisuus

Pidämme tärkeänä sitä, että sekä yritys että sen ihmiset kasvavat ja kehittyvät. Liiketoiminnan kannalta tämä tarkoittaa myynnin kasvua, ketjun laajenemista ja asiakkaiden muuttuviin odotuksiin vastaamista yhä paremmin ja uusin tavoin. Tästä esimerkkinä vuoden 2015 alussa lanseeraamamme verkkokauppa. Työntekijän kannalta kasvuhakuisuus tarkoittaa innostusta kehittää omaa osaamistaan ja taitojaan esimerkiksi ottamalla vastaan pieniä tai suuria uusia haasteita. Kaikkien ei toki tarvitse suunnata esimiesuralle, eikä se ole kaikille mahdollistakaan. Osaamistaan voi meillä kehittää myös työkierron, projektivastuiden ja esimerkiksi koulutusten kautta. Kasvuhakuisille, eteenpäin pyrkiville hyville tyypeille on tapana löytyä yhä uusia ja uusia mahdollisuuksia. Tutustu Viivin, Niinan ja Teemun kokemuksiin urasta BAUHAUSissa.

Työskentelykulttuurimme

Me BAUHAUSlaiset olemme valtavan ylpeitä kulttuuristamme. Täällä on laajennetun perheen tuntu, hyväntuulinen porukka sekä pitkiä työsuhteita, perinteitä ja upeita uratarinoita muille kerrottavaksi. Ihmiset tekevät tämän kulttuurin ja johto tukee sen muodostumista.

Matala hierarkia

Johto ja esimiehet ovat mutkattomasti läsnä arjessamme. Voit koska tahansa kysyä mitä tahansa tai törmätä tavaratalon johtajaan vaikka trukin takana. Olemme loppujen lopuksi kaikki täällä myymässä ja palvelemassa asiakkaita. Esimerkiksi Teemu toimii näin.

Meillä voit olla oma itsesi

Täällä voi todella olla oma itsesi. Suhteet työkavereihin ovat mutkattomat ja lämpimät. Jos jostain meidät tunnistaa, niin se on huumorintajumme. Osaamme nauraa itsellemme!

Keskustelemme ja osallistumme

Keskustelemme paljon työstämme. Täällä saa haastaa ja hyvät ideat saattavat kantaa pitkällekin, jopa BAUHAUS-konsernin käyttöön! Haluamme olla tarmokkaita toteuttajia ja aktiivisia tekijöitä. Työmme on hyvin konkreettista ja osallistavaa. Oman työnjälkensä näkee heti edessään. Tätä korostaa muun muassa Niina.

Odotamme, että ihmiset haluavat kehittyä ja edetä urallaan

Rekrytoimme esimiehet mielellään talon sisältä ja kannustamme kaikkia tarttumaan uudenlaiseltakin tuntuviin haasteisiin. Parhaat oppikokemukset ovat syntyneet tilanteissa, joissa on tartuttu tuumasta toimeen ja lähdetty tekemään jotain itselle aiemmin kokematonta. Näin on käynyt muun muassa Viiville.

BAUHAUS on hyvä paikka haastaa omaa osaamistaan ja oppimisvalmiuksiaan!

Hae meille töihin täältä.

Katso video, jossa työntekijämme kertovat siitä, millainen BAUHAUS on työpaikkana.

Edut

Myös kokoaikaisia työsopimuksia

Osa-aikaisten ja tarvittaessa työhön kutsuttavien määrä on tyypillisesti alalla korkea. Me haluamme tarjota hyvin usein myös kokoaikaisia, vakituisia työsopimuksia. Yli puolet tavaratalohenkilökunnastamme työskentelee kokoaikatyössä, mutta meillä on mahdollisuus myös osa-aikatyöhön vaikkapa opiskelijoille.

Hyvät koulutusmahdollisuudet

Meillä on myös mahdollisuus kouluttautua. Laaja tuotevalikoimamme edellyttää erityisosaamista, jota päivitetään jatkuvasti tuotekoulutusten avulla. Koulutuksia meillä on lähes päivittäin. Koulutusohjelmaamme kuuluu myös tutkintotavoitteista koulutusta myynnin-, esimiestyön- ja varastotyön osa-alueilta.

Aktiivinen sisäinen rekrytointi ja jopa odotus uusiin mahdollisuuksiin tarttumisesta

Tarjoamme mielellään ensisijaisesti uusia mahdollisuuksia nykyiselle henkilökunnallemme ja kuulemme mielellään työntekijöidemme urakehittymistoiveista. Niihin pyrimme vastaamaan mahdollisuuksiemme mukaan.

Laajan valikoiman mahdollistama työn vaihtelevuus

Tuotevalikoimamme on niin laaja, että siinä riittää oppimista, perehtymistä ja jopa erikoistumismahdollisuuksia. 

Vahva heimohenki

Porukkaan sopeutuminen on työssä viihtymisen kannalta tärkeää. Olemme takahuoneen puolella erittäin reipas ja rempseä porukka, jossa huumori kukkii. Asiakkaiden edessä käyttäydymme tietysti asiakasta kuullen ja kunnioittaen. Tervetuloa joukkoon!

Itsensä likoon laittaville ammatillisia pähkinöitä purtavaksi

Teemme mielellämme kaiken itse alusta loppuun. Tästä syystä tekemistä piisaa ja siipiään on mahdollista päästä kokeilemaan lähes missä tahansa, jos vaan kantti kestää ja intoa riittää. Meillä on täysin mahdollista päästä tehtävään, johon ei ole muuta tuotavaa kuin tuumasta toimeen –asenne, periksiantamattomuus ja aikomus selvitä voittajana maaliin. Tässä esimerkiksi Viivi on jo haka.

Katso avoimet paikkamme.

TUTUSTU BAUHAUSLAISIIN

Viivi – Projektipäällikkö, verkkokauppa

Viivi

”Tämä on jo kuudes tehtäväni talossa. Jokaiseen olen mennyt noviisina, ilman aiempaa kokemusta tai osaamista. Jos jotain olen oppinut niin sen, että kaiken voi oppia. Luottaa vain itseensä.”

Viivi oli yksi ensimmäisiä Suomen BAUHAUSin työntekijöitä aloittaessaan kassaosastolla apulaisosastopäällikön tehtävässä vuonna 2001. Siinä roolissa vaadittiin tarkkuutta ja rutiiniensietokykyä. Yhdessä esimiehensä kanssa Viivi huomasi pian, että se ei ollut hänen juttunsa. Onneksi Viivin kykyjä paremmin hyödyntävä rooli löytyi pian. Sen jälkeen Viivi on löytänyt itsensä säännöllisesti kädet savessa uusissa tehtävissä, joihin hänet on houkuteltu jopa äitiyslomalta. Viivistä on tosi hienoa, miten johto kannustaa kokeilemaan uutta. Ei tarvitse miettiä mokaako jossain, koska aina on riittänyt se, että tekee parhaansa. BAUHAUSissa Viivi on suorittanut mm. Johtamisen erikoisammattitutkinnon ja saanut sitä kautta lisää teoreettisia valmiuksia.

Niina – Tuoteryhmäpäällikkö

Niina

”Kun hommat tulee tutuksi, haluan lisää päänvaivaa. Minulle on tarjottu mahdollisuuksia ja olen ottanut niistä hyödyn irti.”

Niina on hyödyntänyt BAUHAUSin koulutusmahdollisuuksia. Taskuun on solahtanut sekä Myynnin ammattitutkinto että Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto. Nykyiseen rooliin siirtyessään Niina kävi läpi oston koulutusohjelman. Niinalle BAUHAUS on palkitseva työpaikka. Vastuuta annetaan ja oman työn jälki näkyy nopeasti. Maaliosastosta Niina innostui aikanaan valtavasti ja pitää sitä edelleen henkisenä kotinaan. Aloittaessaan myyjänä BAUHAUSissa, työssä parasta oli omasta osastosta vastuun kantaminen. Siitä Niina syttyi. BAUHAUSissa saa myös tehdä. Vaikka konsepti on tiukka, sen puitteissa voi tehdä monenlaista asiakkaan hyväksi.

Teemu – Espoon tavaratalojohtaja

Teemu

”Kaikki lähtee asiakkaasta. Kun asiakas voi hyvin niin henkilökuntakin voi hyvin.”

BAUHAUSille tyypilliseen tapaan Teemu on noussut talon sisältä johtotehtäviin. Hän aloitti uransa aikanaan Vantaan tavaratalossa levynleikkaajana. Myös Teemu on halunnut hyödyntää BAUHAUSin tarjoamia tutkintotavoitteisia koulutusmahdollisuuksia. Vuosien varrella on tehtävä vaihtunut muutamaan kertaan ja nykyään hän vastaa Espoon tavaratalosta. Tavaratalon johtajan titteliä Teemu vierastaa. BAUHAUSissa on matala hierarkia. Johto ei tee itsestään numeroa ja on mielellään läsnä sekä henkilökunnalle että asiakkaille. Teemukin hyppää edelleen vaikka trukin rattiin asiakasta palvellakseen. Asiakas on ykkönen ja kaikkien meidän tehtävä on palvella asiakkaitamme, sanoo Teemu. Asiakkaiden lisäksi Teemulle tärkeintä BAUHAUSissa ovat sen ihmiset.

”Ihmisistä se lähtee ja ihmiset tämän luo. Täällä on alusta asti ollut huumori arjessa mukana ja tietty hypetys hyviä asioita kohtaan. Haluan myös itse esimiehenä tukea ja edistää hyvää fiilistä.”

Katso avoimet työpaikat

Mikäli haluat mukaan iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoomme, katso avoimet työpaikkamme talokohtaisesti ohesta tai täytä avoin hakemus, joka löytyy kunkin tavaratalon avoimien paikkojen alta.

Verkkokauppa
Espoo
Tampere
Turku
Vantaa
Oulu
Service Center