Ladataan

Artikkelit

 • Laattojen valinta
  Laattojen valinta
  Laatoilla, boordeilla ja verhoilukivillä luot kauniit ja yksilölliset lattia- ja seinäpinnoitteet kodin eri tiloihin. Leikittele laatoilla; yhdistele kokoja, muotoja ja värejä – tai luo raitoja ja ruutuja. Lue vinkit laattojen valintaan!
  Lue
 • Miten valita oikea lamppu kotiin?
  Miten valita oikea lamppu kotiin?

  Lampun valinta on aina yksilöllistä ja tulos riippuu lampun käyttöympäristöstä sekä sen valossa suoritettavista toimista.

  Lue
 • Lattiamateriaalien valinta
  Lattiamateriaalien valinta
  Laminaatti, parketti, vinyyli vai vinyylikorkki – mikä on sinun suosikkisi? Perinteisen parketin, kestävän laminaatin sekä jalalle mieluisan korkin lisäksi lattiamateriaalina toimii myös vinyylilattia, jonka etuina ovat muun muassa veden-, iskun- ja naarmunkestävyys.
  Lue
 • Kodin ja pihan valaistus - suunnitteluopas
  Kodin ja pihan valaistus - suunnitteluopas
  Täällä Pohjolassa tarvitsemme etenkin syksyllä ja talvella paljon keinovaloa. Siksi ei ole ihan sama, millaisessa valaistuksessa vietämme suurimman osan vuodesta. Jokainen kodin tila tarvitsee erilaista valaistusta: keittiö hyvää yleisvaloa, olohuone tunnelmavalaistusta ja makuuhuone riittävää lukuvaloa. Valaistus on myös tärkeä osa tunnelmallista ja käytännöllistä pihasuunnitelmaa. Lue vinkkimme kodin ja pihamaan valaistukseen sekä tutustu tuotevalikoimiimme!
  Lue
 • Kodin lämmitys
  Kodin lämmitys
  Ilmojen viiletessä asuntojen lämmitystarve kasvaa kasvamistaan ja erilaiset lisälämmönlähteet ovat ajankohtaisia asioita. Etenkin kovien pakkasten iskiessä kodin energiankäyttö kasvaa, kun lämmitystä tarvitaan normaalia enemmän. Tässä muutamia esimerkkejä tuotevalikoimistamme, joilla tuot lisälämpöä kotiisi, kun pelkät villasukat eivät välttämättä riitä.
  Lue
 • Ilmalämpöpumppu tuo suuria säästöjä lämmitys- ja energiakustannu
  Ilmalämpöpumppu tuo suuria säästöjä lämmitys- ja energiakustannuksissa
  Ilmalämpöpumput kasvattavat jatkuvasti suosiotaan suomalaisten kotien lämmitystapana. Ne sopivat parhaiten pientaloihin, joissa on suora sähkölämmitys ja avara pohjaratkaisu.
  Lue
 • Joulun tunnelmaa Bauhausista!
  Joulun tunnelmaa Bauhausista!
  Joulu on jo ovella! Erilaiset koristeet ja valot tuovat jouluun ja joulun odotukseen lämmintä, kodikasta tunnelmaa. Laajasta valikoimastamme löydät kauneimmat ja tyylikkäimmät koristevalot jouluun ja myös muihin juhliin ympäri vuoden.
  Lue
 • D-C-Fix tarrakalvot – Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona!
  D-C-Fix tarrakalvot – Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona!
  D-C-Fix sisustustarrat, kontaktimuovit ja peilikalvot ovat itsekiinnittyviä tarrakalvoja sileiden pintojen päällystämiseen – helppo ja nopea tapa sisustaa kotona. Tutustu vinkkeihin ja löydä inspiraatioita!
  Lue
 • Tärkeää tietoa sähköasennuksesta.
  Tärkeää tietoa sähköasennuksesta.

  Suunnitellessasi sähköasennuksia sinun on hyvä huomioida, mitkä työt voit tehdä myös itse tai milloin tarvitset ammattilaisen apua.

  Lue
 • Ruohonleikkurit, ajoleikkurit ja trimmerit - onnistu ruohonleikkuussa
  Ruohonleikkurit, ajoleikkurit ja trimmerit - onnistu ruohonleikkuussa
  Valitse oikeat välineet juuri sinulle ja onnistu ruohonleikkuussa.
  Lue
 • Grillin valinta – valitse sinulle sopiva grilli ja onnistu grillauksessa
  Grillin valinta – valitse sinulle sopiva grilli ja onnistu grillauksessa
  Kesä ja grillaaminen mielessä? Valitse oikea grilli ja välineet - lue vinkit ja neuvot!
  Lue
 • Mökit, vajat ja piharakennukset – uusia mahdollisuuksia pihalle
  Mökit, vajat ja piharakennukset – uusia mahdollisuuksia pihalle
  Piharakennukset tuovat kotisi tai mökkisi pihalle uusia käyttömahdollisuuksia sekä paikkoja viettää aikaa. Vajat ja varastot tuovat pihallesi käytännöllistä varastointi- ja säilytystilaa. Katso ideoita ja vinkkejä!
  Lue
 • Kodin ja pihan pesurit – puhdasta pintaa paineella ja höyryllä
  Kodin ja pihan pesurit – puhdasta pintaa paineella ja höyryllä
  Painepesurit, höyrypesurit sekä ikkunapesurit tuottavat varmasti puhdasta jälkeä kodissa ja pihallasi. Katso vinkit valintaan ja käyttöön!
  Lue
 • Pihakivet ja -laatat – valinta ja asennus
  Pihakivet ja -laatat – valinta ja asennus
  Pihakivet ja -laatat tuovat ilmettä ja ryhtiä pihallesi – Lue vinkit valintaan, asennukseen ja hoitoon.
  Lue
 • Vinkit terassin rakentamiseen kestopuulla
  Vinkit terassin rakentamiseen kestopuulla
  Terassin rakentaminen kestopuulla – materiaalit, suunnittelu ja rakennusohjeet
  Lue
 • Rakennustelineet ja tikkaat - turvallisuus ennen kaikkea
  Rakennustelineet ja tikkaat - Turvallisuus ennen kaikkea
  Korkeissa työskentelyolosuhteissa, kuten talojen ulkoseinustoilla ja katoilla, portaikoissa ja varastohalleissa, on kaikkein tärkeintä tietenkin työskentelyturvallisuus.
  Lue
 • Ulkomaalit ja kyllästeet - onnistu maalauksessa oikeilla välineillä
  Ulkomaalit ja kyllästeet - onnistu maalauksessa oikeilla välineillä
  Kaipaatko uutta maalipintaa talollesi? Onko terassisi tai ulkokalusteesi ehostuksen tarpeessa? - Vinkit ulkomaalien ja kyllästeiden valintaan ja maalaukseen
  Lue
 • Kiuas on joka saunan sydän - ostajan opas
  Kiuas on joka saunan sydän - ostajan opas
  Hyvä kiuas on joka saunan sydän ja hyvien löylyjen edellytys. Markkinoilla on valtava määrä eri tyyppisiä, -muotoisia, -värisiä ja -kokoisia kiukaita, ja niin myös meillä Bauhausin valikoimissa. Parhaimman saunakokemuksen antaa kiuas, joka vastaa löylyhuoneen tilavuutta sekä saunojan toiveita ja tottumuksia.
  Lue
 • Venemaalit ja tarvikkeet – kaikkea veneilyyn Bauhausista
  Venemaalit ja tarvikkeet – kaikkea veneilyyn Bauhausista
  Kaipaako veneesi huoltoa, pesua tai uutta väriä pintaan? Meiltä maalit, pesuaineet ja muut kemikaalit veneen huoltoon ja ehostukseen. Meiltä myös purjehdusvaatteet ja pelastusliivit, perämoottorit, akut ja kaapelit, navigointilaitteet ja muu vene-elektroniikka, lepuuttajat, kalastustarvikkeet sekä kaikkea mahdollista veneisiin ja veneilyyn. Tutustu valikoimaan ja katso vinkkejä veneen huoltoon ja varustukseen.
  Lue
 • Aidat ja aitaus - rajaa pihasi helposti ja tyylikkäästi
  Aidat ja aitaus - rajaa pihasi helposti ja tyylikkäästi
  Aidoilla rajaat tyylikkäästi pihasi. Ne toimivat myös tyylikkäinä koriste-elementteinä puutarhassasi tai vaikkapa terassin päädyssä. Tutustu ja hae inspiraatiota unelmiesi aitauksiin. Lue myös vinkit aidan maalaukseen tai rakentamiseen.
  Lue
 • Ilmastointilaitteet, kosteudenpoistajat ja tuulettimet
  Nauti miellyttävästä ja puhtaasta sisäilmasta vuoden ympäri
  Suomen kesä on tunnetusti lyhyt, mutta monet asunnot ja työpaikat voivat lämmetä kesällä tukahduttavan kuumiksi. Suomessa kuumuus haittaa vain muutaman kuukauden ajan vuosittain, minkä vuoksi ilmastointilaite tai tuuletin on hyvä ratkaisu tilanteeseen.
  Lue
 • Näin pidät hyttyset ja etanat loitolla pihalla ja puutarhassa
  Näin pidät hyttyset ja etanat loitolla pihalla ja puutarhassa
  Kuiva ilma, liian kylmä tai kuuma lämpötila eivät suosi hyttystä, vastaavasti kesäpäivän kääntyessä iltaan ne tulevat esiin. Etanat aiheuttavat vahinkoa puutarhassa oleville kasveille. Tässä muutamia tuote-esimerkkejä ja vinkkejä, joilla pidät hyttyset, etanat sekä muut kutsumattomat puutarhan vieraat loitolla.
  Lue
 • Turvaa kotisi ja kesäasuntosi varkailta ja vahingoilta
  Turvaa kotisi ja kesäasuntosi varkailta ja vahingoilta
  Mietitkö, onko kotona tai mökillä kaikki hyvin? Kodin ja kesäasunnon turvallisuus on varmasti meille jokaiselle tärkeää, puhumattakaan oman itsensä turvasta ja koskemattomuudesta. Tässä muutamia tuote-esimerkkejä ja ideoita, joilla lisäät turvallisuutta kodissasi ja kesämökilläsi.
  Lue
 • Uima-altaat ja kylpytynnyrit - Vesileikit alkavat Bauhausista
  Uima-altaat ja kylpytynnyrit - Vesileikit alkavat Bauhausista
  Kesän iloiset vesileikit - mukava tapa viettää lämpimiä kesä- ja lomapäiviä! Tai miltä tuntuisi pulahtaa lämpimään veteen viileänä päivänä tai jopa talvipakkasella? Keitaan luominen omalle pihalle tai puutarhaan ei koskaan ole ollut yhtä helppoa! Tässä muutamia tuote-esimerkkejä uima-allas-, ulkoporeamme- ja kylpytynnyrivalikoimistamme.
  Lue
 • Puutarhapumput ja kastelutarvikkeet - varmista pihasi hyvinvointi
  Puutarhapumput ja kastelutarvikkeet - varmista pihasi hyvinvointi
  Oikeanlainen kastelu varmistaa, että puutarhan kasvit ja nurmikko pysyvät vihreinä ja elinvoimaisina. Bauhaus tarjoaa varmasti edulliseen hintaan toimivia ratkaisuja istutusten ja nurmikon kasteluun, tarvitsetpa sitten sadetinta, suihkupistoolia tai -sauvaa.
  Lue
 • Onnistu kodin maalauksessa ja tapetoinnissa
  Onnistu kodin maalauksessa ja tapetoinnissa
  Harkitsetko kodin pintaremonttia, vai onko se kenties jo alkanut? Tapetointi tai maalaus onnistuu varmasti aloittelijaltakin, kunhan pohjatyöt tekee huolella ja hankkii kunnon työvälineet. Lue niksimme sisäseinien maalaamiseen ja tapetointiin sekä tutustu tuotevalikoimiimme ja ryhdy töihin!
  Lue
 • Mukavuuksia mökille Bauhausista
  Mukavuuksia mökille Bauhausista
  Mökkielämä on osa suomalaista sielunmaisemaa ja monien suomalaisten lempipuuhaa etenkin kesäisin. Tässä muutamia tuote-esimerkkejä ja ideoita, joilla voit tuoda lisämukavuutta, ekologisuutta ja helppoutta mökkiasumiseen – perinteitä kunnioittaen.
  Lue
 • OIKEANLAISEN KIRVEEN VALINTA JA OHJEET 
ONNISTUNEESEEN PUUSAVOTTAAN
  OIKEANLAISEN KIRVEEN VALINTA JA OHJEET 
ONNISTUNEESEEN PUUSAVOTTAAN

  Työskentely oikeanlaisella ja –kokoisella kirveellä on onnistuneen puusavotan edellytys ja vähentää myös työstä aiheutuvaa lihasrasitusta. Kirveitä on erikokoisia eri käyttötarkoituksiin pienistä retkikirveistä aina suurempiin halkaisukirveisiin ja kaikkea siltä väliltä.

  Lue
 • Oma kasvihuone - luksusta elämään ja lautaselle
  Oma kasvihuone – luksusta elämään ja lautaselle
  Oma kasvihuone on monen kodin viherpeukalon suuri unelma. Kasvihuoneessa on helppo kasvattaa omat luonnonmukaiset, edulliset ja ennen kaikkea maukkaat kotipuutarhan herkut.
  Lue
 • Kompostointi ja kompostorit – askel kohti ekologisempaa elämää
  Kompostointi ja kompostorit – askel kohti ekologisempaa elämää
  Kompostointi on helppo tapa kierrättää kodin bio-­ ja puutarhajätettä. Kompostoimalla säästät luontoa ja rahaa. Lopputuloksena syntyvä valmis komposti on muhevaa maanparannusainetta.
  Lue
 • Käytännölliset ja ekologiset kuivakäymälät - mukavuutta mökille
  Käytännölliset ja ekologiset kuivakäymälät - mukavuutta mökille
  Erilaisia kuivakäymälöitä on viime vuosina tullut markkinoille lukuisia eri malleja ja niiden käyttö niin kotona kuin mökeilläkin on selkeästi yleistymässä.
  Lue
 • Puutarhakalusteiden valinta ja hoito
  Puutarhakalusteiden valinta ja hoito
  Minkälaiset puutarhakalusteet sopisivat minulle? Miten hoidan puutarhakalusteita? Vinkkejä ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.
  Lue