Ladataan

Aduro® takat ja kamiinat - modernia tanskalaista muotoilua

Aduro-uunit ovat upean moderneja ja tunnelmallisia kodin sydämiä tuoden aitoa, luonnollista lämpöä ja liekkien lumoa. Ne ovat hyviä valintoja esimerkiksi tiloihin, joissa lämpöä tarvitaan nopeasti. Aduro-takat ja kamiinat ovat tanskalaisten arkkitehtien suunnittelemia. Heidän ensisijaisena tehtävänään on ollut luoda moderneja ja ympäristöystävällisiä takkauuneja. 

Valurautatakka tuottaa lämpöä, mutta toimii myös tunnelmanluojina ja sisustuselementteinä esimerkiksi olohuoneessa. Kiertoilmatakka on ihanteellinen vaihtoehto esimerkiksi mökille, sillä saat tilan nopeasti mukavan lämpöiseksi. Kiertoilmatakka toimii sillä periaatteella, että se kierrättää lämmön heti huoneeseen, eikä lämpöä tarvitse odotella tuntikausia. Liesikamiina toimii hyvin esimerkiksi pienen mökin lämmönlähteenä ja samalla keittolevy toimii apuna ruoanlaitossa. 

Joutsen-ympäristömerkkiKaikki Aduro-uunit on varustettu pohjoismaisella Joutsen-ympäristömerkillä, joka takaa, että tuotteet ovat markkinoiden ympäristöystävällisimpiä. Tule ja tutustu Aduro-valikoimaamme tai kätevästi verkkokaupastamme suoraan kotiisi! 

Takat ja kamiinat 

Takat ja kamiinat

Hormit ja liitosputket 

Hormit ja liitosputket

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Aduron valikoimaan kuuluu paljon erilaisia takkauuneja, joille kaikille on yhteistä yksinkertainen käyttö, ympäristöystävällinen poltto ja moderni, tanskalainen muotoilu. Takka ja kamiina tarvitsevat kunnollisen hormin. Löydät meiltä kattavan valikoiman hormeja, hormiosia ja liitosputkia eri merkkien puukiukaisiin, patoihin, takkoihin ja kamiinoihin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä oikea hormi tarpeisiisi. Meiltä löydät erilaiset takkatarvikkeet, kuten puunkantotelineet ja takkasetit. Muista myös turvallisuus, meiltä saat hormit, liitosputket ja muut tarvikkeet, kuten tuhkaimurit!

Aduro-tronic -automatiikka

Jopa 40% vähemmän puunkulutusta!Aduro-tronic -automatiikan ansiosta takkauuni on helppo sytyttää ja käyttää, se myös vähentää puunkulutusta jopa 40 %! Kun polttopuita lisätään, avataan luukun alaosan ensi-ilmantuloa, kunnes uudet puut alkavat palaa kunnolla. Ilmantuloaukot sulkeutuvat itsestään 6 minuutin kuluttua. Jotta hyödyntäisit polttopuut mahdollisimman tehokkaasti, lisää puita vasta kun hehku on niin pieni, että ensi-ilmantuloa pitää pitää auki n. 2 min jotta uudet puut alkaisivat palaa.


Katso Aduro-tronic -automatiikan esittelyvideo (eng)

  

Uutta! Aduro Smart Response -mobiilisovellus

Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja sovelluksesta.
Klkkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja sovelluksesta.

Aduro kamiinan käyttö helpottuu – uusi sovellus auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn kamiinasta.

Älypuhelimesi tai tablettisi valvoo kamiinan toimintaa ja varmistaa, että kamiina toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Aduro Smart Response -yksikön kaksi anturia kommunikoivat langattomasti älypuhelin- tai tablettisovelluksen kanssa. Anturit valvovat paloprosessia ja sovellus ohjeistaa sinua oikeaan käyttötapaan aiempia tietoja hyödyntäen. Sovellus ilmoittaa esimerkiksi koska tulee lisätä puuta, mikä on kamiinan lämpötila ja polttaako kamiina liian kovalla tai liian pienellä lämpötilalla. Tiedonsiirto tapahtuu Bluetooth-yhteyden (Low Energy) välillä.

Aduro Smart Response -sovelluksella voit keskittyä muuhun ja kamiina toimii silti optimaalisesti. Yksinkertaisesti sovelluksessa on järkeä!

Pakkaus sisältää:
- Langattoman lämpötilalähettimen kahdella anturilla
- Neljä kiinnikettä
- Pikaopas
- Lähetin toimii 3x AAA paristolla. Paristot eivät sisälly toimitukseen.
- Ilmaisen sovelluksen lataamisen

Aduro Smart Response yhteensopivuus:
- iPhone (4S tai uudempi)
- iPod Touch 5th gen
- iPad 4
- Android (4.4 tai uudempi)
- Aduro Sarja 1, 7, 8, 9, 12, 13, 14, 15

Katso Aduro Smart Response -esittelyvideo (eng)

  

Ulkotakka

Aduro-ulkotakkaAduron ulkotakka sopii täydellisesti leppoisaan yhdessäoloon ja rentoutumiseen. Ulkotakka on oiva kokoontumispaikka, jonka ääressä voit nauttia lämpimistä kesäilloista terassilla. Ulkotakassa hehkuvat kekäleet tuovat viihtyisyyttä ja lämpöä illanviettoon. Keilanmuotoinen ulkotakka ja etulevy toimivat kuin savupiippu, ja sen ansiosta savu ei haittaa ihmisiä vaan nousee suoraan ylös. Ulkotakassa voi myös grillata suoraan puuhiilloksella.

Materiaali 
Ulkotakka on valmistettu 3 mm säänkestävästä teräksestä (cortenateräs), joka patinoituu ulkona sään vaikutuksesta. Auringon, tuulen ja sateen altistuksessa ulkotakan pintaan muodostuu ruostekerros, joka on erittäin kestävä.   

Patinoitumisen nopeuttaminen 
Voit myös nopeuttaa ulkotakan patinoitumista. Valmistaa vahva suolaliuos (vettä ja suolaa, esim. tiesuolaa) ja ruiskuta tai sivele sitä säännöllisesti ulkotakan pintaan, kunnes toivottu tulos on saavutettu.   

Mitat (K x L x S): 124 x 60 x 58 cm  
Paino: 32 kg   

Lisävarusteet 
Ulkotakkaan on saatavissa lisävarusteena ritilä, jossa on kolme eri korkeudensäätöä. Ritilä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on puukahvat. Kun ritilä ei ole käytössä, se voidaan kätkeä huomaamattomasti pohjalevyn alle.

 

   

Viisi hyvää syytä valita Aduro-uuni

  • Käyttöä helpottava Aduro-tronic -automatiikka
  • Jopa 40% pienempi puunkulutus
  • Paljon arvoa rahoillesi tehokkaan tuotannon ja jakelun ansiosta
  • Ympäristöä säästävä poltto, Joutsenmerkki
  • Modernia tanskalaista muotoilua

Bauhaus on enemmän kuin rautakauppa! Valikoimistamme löydät tyylikkäät Aduro-takkauunit ja kamiinat varmasti edulliseen hintaan! Niille kaikille on yhteistä yksinkertainen käyttö, ympäristöystävällinen poltto ja moderni muotoilu. Kaikki Aduro-uunit on varustettu pohjoismaisella joutsen-ympäristömerkillä, joka takaa, että tuotteet ovat markkinoiden ympäristöystävällisimpiä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Aduro takka- ja tarvikevalikoimaan, myös verkkokaupassamme.

Verkkokaupan valikoima » | Löydä lähin tavaratalo » 

Bauhaus