Ladataan

Aidat ja aitaus - rajaa pihasi helposti ja tyylikkäästi

Aidat ja aitaus

Aidat rajaavat tyylikkäästi pihaasi ja tuovat näkösuojaa. Kuvassa Plus Retro -aitaelementeistä ja portista koottu aitakokonaisuus.

Aidoilla rajaat tonttisi ja pihasi ja niitä voidaan käyttää monipuolisesti myös muihin tarkoituksiin. Ne toimivat tyylikkäinä koriste-elementteinä esim. puutarhassasi tai terassin päädyssä. Aidat tarjoavat myös tyylikästä näkösuojaa ja omaa rauhaa, kun sitä kaipaat. Rajaat aidoilla myös kasvimaasi tai kukkaistutelmat. Verkkoaidoilla ja suojaverkoilla suojaat istutuksesi kutsumattomilta luontokappaleilta. Tutustu ja hae inspiraatiota puutarhaasi tai pihallesi valikoimamme laajasta aitatarjonnastamme. Lue myös vinkit aidan maalaukseen tai rakentamiseen. Avullamme luot unelmiesi aitakokonaisuuden!

Aitaelementit, portit ja asennustarvikkeet

Aidan kasaaminen on helppoa valmiilla aitaelementeillä. Tyylikkäillä elementeillä saat upean lopputuloksen pienellä vaivalla. Tutustu esimerkkeihin. Meiltä myös portit, aidantolpat sekä asennustarvikkeet. Paljon lisää aitoja, portteja ja tarvikkeita löydät tavarataloistamme.

Aitaelementit ja portit

Aitaelementeillä ja porteilla luot helposti näyttävän aitakokonaisuuden, tutustu esimerkkeihin valikoimastamme:

Aitaelementti Plus Retro Aitaelementti Plus Funkis Aitaelementti

Aitaelementti Plus Retro

  • Pystyrimoitettu
  • Valkoinen pohjamaalaus
  • Saatavilla eri kokoisina elementteinä ja porttina

 Aitaelementti Plus Funkis

  • Kaltevilla lamelleilla
  • Esim. terassille tai etupihan aidaksi
  • Eri kokoisia elementtejä

Aitaelementti Plus Vertical

  • Pystyrimotettu
  • Valkoinen pohjamaalaus
  • Myös porttielementtinä

Aitaelementeistä koottu aita

Aidan kokoaminen aitaelementeillä on helppo ja tyylikäs ratkaisu. Kuvassa Plus Vertical -aitaelementeistä koottu aita.

Valitse aitaelementteihin tyylikkäät päätytolpat ja tolpanhatut, joilla saat luotua upean ja mieleisesi kokonaisuuden.

Terassin aita

Aitaelementit toimivat myös tyylikkäinä näkysuojina myös terassin päädyssä. Kuvassa Plus Funkis -aitaelementeistä koottu terassiaita.

Aitaelementtejä voidaan käyttää monissa eri käyttökohteissa. Ne toimivat erinomaisesti myös terassilla tai pihan muissa osissa esim. tuuli- ja näkösuojana tai rajaamaan alueita. 

Plus Vinesse aita ja portti

Aidoilla ja porteilla luot tyylikkään aitakokonaisuuden. Kuvassa Plus Vinesse -aitaelementeisetä ja portista kasattu kokonaisuus

Pajuaitaelementti

Pajuaita tarjoaa osittaista näkösuojaa pihalle tai terassille luonnonmukaisella ulkonäöllä

Valikoimassamme paljon aitaelementtejä eri koossa ja malleissa. Tule tutustumaan lähimpään tavarataloomme tai katso verkkokauppatuotteemme.

 

Tolpat, teräsjalat ja aidan asennustarvikkeet

Aitatolpat ja -paalut luovat perusteet aidalle. Löydät meiltä laajan valikoiman erikokoisia ja mallisia tolppia, tolpanjalkoja ja -hattuja aidan pystytykseen. Porttien kiinnitykseen sekä aidan kokoamiseen löydät meiltä helat, salvat, ruuvit, naulat, kulmaraudat ja muut asennustarvikkeet. 

Katso verkkokaupamme valikoima tai tule tutustumaan laajaan valikoimaamme tavarataloihin.

Monikäyttöpaalu aidantolppa Tolpanjalka  Tolpanhattu
Tolpat ja paalut » Tolpanjalat »
 Tolpanhatut »

 

Sarana porttiin Aidan asennustarvikkeet Porakone
Haat, salvat ja saranat » Ruuvit, naulat ja asennustarvikkeet» Työkalut ja koneet »

Aitatolppien tukeminen maahan voidaan tehdä eri tavoilla. Se käy helposti esim. teräksisillä tolpanjaloilla. Tukevampaa rakennetta tarvitseville tolpat voidaan tukea myös esim. betonivaluun. Aitaelementtien kiinnitykseen voidaan käyttää mm. terassiruuveja ja erilaisia kulma- tai liitosrautoja. Portin asennukseen tarvitaan saranat ja lukitukseen voidaan käyttää esim. salpalukkoa tai hakaa.

Katso videolta vinkit portin kiinnitykseen:

 

 

Metalliset aitaelementit

NSH metallinen aitaelementti

Valikoimastamme löydät myös helposti asennettavat ja kestävät NSH:n metalliset aitaelementit, tolpat ja portit. Tule tutustumaan laajaan valikoimaan tavarataloissamme

Verkkoaidat ja suojaverkot

Puutarhaverkko

Kotitalon pihaan voi joskus päästä kutsumattomia luontokappaleita tuhoamaan puutarhan puita ja istutuksia, ellei niitä ole suojattu kunnolla. Verkkoaidalla saat helposti muokattavat, kestävät suojat tuhoeläimiä vastaan. Meiltä löydät laadukkaat puutarhaverkot, rappausverkot, koira-aidat ja jyrsijäverkot pihasi aitaamiseen sekä pienisilmäiset ja lujarakenteiset rastasverkot marjapensaiden suojaukseen.

Puutarhaverkko

Puutarhaverkko soveltuu mm. puutarhojen, kesämökkitonttien, koiratarhojen ja vastaavien aitaamiseen sekä esim. puiden suojaamiseen. Tutustu verkkokaupan valikoimaan. Lisää suojaverkkoja ja verkkoaitoja löydät tavarataloistamme.

Säleikköelementti Plus Eeva

Säleikköelementit

Säleikköelementit ovat monipuolisia tuki ja koriste-elementtejä, joilla koristat esim. talosi seinustaa. Ne toimivat upeana tukialustana myös kasveille ja köynnöksille, jolloin niistä tulee koristeellisia ja luonnonmukaisia katseenvangitsijoita. Yhdistämällä useita elementtejä saat luotua upean ja näyttävän kokonaisuuden.

"Säleikköelementti toimii tyylikkäänä tukialustana kasveille ja köynnöksille"

-BAUHAUS Vantaa, puutarhamaailma

Löydät laajasta valikoimastamme säleikköelementit, kasvit ja kaikkea mahdollista pihaan ja puutarhaan. Tule tutustumaan tavaratalojemme puutarhamailmaan, josta löydät kaiken puutarhaan, kasvimaalle, parvekkeelle ja terassille. Katso myös verkkokauppamme valikoima ja tilaa tuotteet vaikkapa suoraan kotiisi.

Aidan maalaus

Aidan maalaus

Aidan maalaus ja käsittely suojaa aitaa ja antaa sille varmasti mieleisen ulkonäön

Aidan maalaminen on oiva tapa tehdä aidasta mieluisan näköinen. Maalaus myös suojaa aitaa vaihtelevilta sääolosuhteilta. Vanhakin aita saa uuden ilmeen tuoreella maalipinnalla.

Vanhaa aitaa maalattaessa aita on syytä pestä ja kuivata hyvin ennen käsittelyä. Mikäli aita on valmistettu kyllästetystä puusta, esim. kestopuusta, anna sen kuivua rauhassa n. 3 - 6 kuukautta ennen pintakäsittelyä.

Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä maalierä. Täydellisen peittokyvyn takaamiseksi varaathan maalia tarpeeksi kahta maalauskertaa varten. Muistathan, että oikea maalin väri tulee esiin vasta kun maali on kuivunut.

Lue lisää ulkomaaleista ja kyllästeistä sekä katso vinkkejä ulkomaalaukseen »

Valikoimastamme ulkomaalit ja kyllästeet aidoille ja muille maalauskohteille. Tutustu verkkokauppamme maaleihin ja maalaustarvikkeisiin. Paljon lisää maaleja, kyllästeitä ja maalaustarvikkeita löydät tavarataloistamme

Rakenna itse aita

Aidan voit rakentaa myös itse. Aidan rakentaminen onnistuu kätevältä nikkarilta helpostikin. Ennen aidan rakentamista on rakennuslupaa koskevat asiat kuitenkin syytä tarkistaa jo suunnitteluvaiheessa kunnan rakennusvalvonnasta. 

Aidan rakennukseen soveltuu hyvin esim. kotimainen painekyllästetty kestopuu, sen erinomaisen lahonkestävyyden vuoksi. Tarkemmat ohjeen aidan suunnitteluun ja rakentamiseen kestopuulla löydät kestopuuteollisuus ry:n sivuilta. Lisää vinkkejä aidan rakentamiseen löydät myös puuinfon sivuilta.

Bauhausista laaja valikoima puutavaraa

Meiltä laaja valikoima puutavaraa aitojen sekä muiden piharakennelmien rakentamiseen. Katso verkkokauppatuottemme tai tule tutustutaan kattavaan valikoimaan tavarataloihimme. Muista, että saat meiltä myös peräkärryn lainaan veloituksetta! 

 

Aidat, portit ja puutavara Bauhausista

BAUHAUS on enemmän kuin rautakauppa! Löydät valikoimastamme laajan valikoiman aitaelementtejä, portteja, tolppia, tolpanjalkoja ja puutavaraa aidan rakentamiseen sekä kaikkea mahdollista puutarhaan ja pihasomistukseen. Tule tutustumaan valikoimaan tavarataloissa tai tilaa verkkokaupasta vaikkapa suoraan kotiisi.  

Bauhaus

 

Verkkokaupan valikoima » | Löydä lähin tavaratalo »