Ladataan

Autotallinovi Hörmann RenoMatic Sandgrain Valkoinen

Sisältää:

Koko:

* Vaaditut kentät

4163 € / kk
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

RenoMatic autotallinovien paneelit on valmistettu korkealuokkaisesta freonivapaasta polyuretaanieristeestä, jonka päällä on vahva, kulutusta kestävä pulverimaalattu teräspinta.

RenoMatic-oven eristevahvuus on 42 mm.

Hienorakeinen Sandgrain-pinta sopii hivenen tuoreempaa ratkaisua hakevalle rakentajalle ja erityisesti moderneihin rakennuksiin.

Nosto-oven etuna perinteisiin kippioviin ja parioviin verrattuna on sen pystysuora avautuminen, joka säästää tilaa autotallin edessä sekä mahdollistaa lähes koko oviaukon leveyden hyödyntämisen vapaana tilana. Hörmann autotallinovi on korkealuokkainen, tehokkaasti polyuretaanilla eristetty ja näin ollen nimenomaan pohjoiset olosuhteet kestävä valinta.

Ovien teräspinta on pulverimaalattua terästä, joka kestää hyvin käyttöä ja kulutusta, ollen myös helppo pitää puhtaana.

Lisätiedot

Hörmann autotallinovet ja niiden lisälaitteet on valmistettu Saksassa noudattaen tiukkoja laatustandardeja ja ne täyttävät kaikki EU-alueen turvallisuusnormit.

Nimi Autotallinovi Hörmann RenoMatic Sandgrain Valkoinen
Tuotenumero M61058501

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

7264+ Tyytyväistä asiakasta!

9590 arvostelua