Ladataan

B!Design Silent Underlay Alusmateriaali 10 m²

= 10,000
Vertailuhinta: 599 €/m²
5990Osta
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Silent Underlay on sovitettu täydellisesti kaikkiin b!design-lattioihin. Se tarjoaa jopa 19 dB:iin asti parhaan mahdollisen askeläänen vaimennuksen ja vähentää kävelyääntä. Se tasoittaa epätasaisuuksia, suojaa napsautusliitosta vaurioilta ja soveltuu kosteisiin tiloihin. Taittolevynä tuotteen asentaminen on erityisen helppoa. Alumiiniteippi puskusaumojen liimaukseen on mukana pakkauksessa.

Lähes jokaisessa pinnoittamattomassa lattiassa on pienempiä pistemäisiä epätasaisuuksia. b!design Silent Underlay voi vaimentaa ja tasoittaa tällaisia epätasaisia kohtia täydellisesti niin, että lattia lepää tasaisella ja samalla ontelottomalla alustalla. Tämä suojaa napsautusliitosta vaurioilta ja saumojen muodostumiselta.

Vinyylilattiat ovat joustavia ja ne sopeutuvat alustaansa. Siksi on olemassa vaara, että alusta jättää merkkinsä lattiaan. b!design Silent Underlay vähentää tätä riskiä huomattavasti.

b!design Silent Underlay ei ole herkkä kosteudelle ja siksi se soveltuu mitä parhaiten myös kosteisiin tiloihin (kylpyhuone, keittiö jne.) asennettavaksi.

Vaikka vinyylilattioita pidetään äärimmäisen hiljaisina, b!design Silent Underlayn avulla kävelyääntä voidaan vaimentaa lisää jopa 3 dB. Vinyylilattian alapuolella sijaitsevassa tilassa nämä lattiat ovat erittäin kovaäänisiä. b!design Silent Underlayn avulla voidaan askelääntä vaimentaa n. 5 - 6 dB:stä (ilman alustaa) jopa 19 dB:iin asti.

Äärimmäisen paineenpitävä mutta silti iskuja vaimentava b!design Silent Underlayn solumuoviydin parantaa kävelymukavuutta ja vähentää nivelkuormitusta.

b!design Silent Underlay on kolminkertaisen helppo työstää! Asenna, liitä, leikkaa – Työstäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Tekniset tiedot

Määrä: 10 m² / pkt
Paksuus: 1,5 mm
Pituus: 8,50 m
Leveys: 1,18 m
Äänenvaimennus: 3 dB
Äänieristys 19 dB
Rakennusmateriaaliluokka: B2
Palokäyttäytyminen: EFL
Soveltuu lattialämmitykseen: Kyllä
Väri: Hopea
Paino: 1 kg

Lisätiedot

Sisältää alumiiniteipin.

Löydät runsaasti teknistä tietoa B!Designin suomenkielisiltä sivuilta: http://bdesign-vinyl.fi

Nimi B!Design Silent Underlay Alusmateriaali 10 m²
Tuotenumero 22359247

Tuotevideo

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
B!Design Silent Underlay Alusmateriaali 10 m²
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut