Aduro-uunit ovat upean moderneja ja tunnelmallisia kodin sydämiä tuoden aitoa, luonnollista lämpöä ja liekkien lumoa. Ne ovat hyviä valintoja esimerkiksi tiloihin, joissa lämpöä tarvitaan nopeasti. Aduro-takat ja kamiinat ovat tanskalaisten arkkitehtien suunnittelemia. Heidän ensisijaisena tehtävänään on ollut luoda moderneja ja ympäristöystävällisiä takkauuneja. 

Valurautatakka tuottaa lämpöä, mutta toimii myös tunnelmanluojina ja sisustuselementteinä esimerkiksi olohuoneessa. Kiertoilmatakka on ihanteellinen vaihtoehto esimerkiksi mökille, sillä saat tilan nopeasti mukavan lämpöiseksi. Kiertoilmatakka toimii sillä periaatteella, että se kierrättää lämmön heti huoneeseen, eikä lämpöä tarvitse odotella tuntikausia. Liesikamiina toimii hyvin esimerkiksi pienen mökin lämmönlähteenä ja samalla keittolevy toimii apuna ruoanlaitossa. 

Aduro-tronic -automatiikka

Aduro-tronic -automatiikan ansiosta takkauuni on helppo sytyttää ja käyttää, se myös vähentää puunkulutusta jopa 40 %! Kun polttopuita lisätään, avataan luukun alaosan ensi-ilmantuloa, kunnes uudet puut alkavat palaa kunnolla. Ilmantuloaukot sulkeutuvat itsestään 6 minuutin kuluttua. Jotta hyödyntäisit polttopuut mahdollisimman tehokkaasti, lisää puita vasta kun hehku on niin pieni, että ensi-ilmantuloa pitää pitää auki n. 2 min jotta uudet puut alkaisivat palaa. Aduro-tronic-automatiikka on vakiovarusteena kaikissa Aduro-takkauuneissa.

Aduro Smart Response -mobiilisovellus

Aduro kamiinan käyttö helpottuu – Smart Response -sovellus auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn kamiinasta.

Älypuhelimesi tai tablettisi valvoo kamiinan toimintaa ja varmistaa, että kamiina toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Aduro Smart Response -yksikön kaksi anturia kommunikoivat langattomasti älypuhelin- tai tablettisovelluksen kanssa. Anturit valvovat paloprosessia ja sovellus ohjeistaa sinua oikeaan käyttötapaan aiempia tietoja hyödyntäen. Sovellus ilmoittaa esimerkiksi koska tulee lisätä puuta, mikä on kamiinan lämpötila ja polttaako kamiina liian kovalla tai liian pienellä lämpötilalla. Tiedonsiirto tapahtuu Bluetooth-yhteyden (Low Energy) välillä.

Aduro Smart Response -sovelluksella voit keskittyä muuhun ja kamiina toimii silti optimaalisesti. Yksinkertaisesti sovelluksessa on järkeä!

 Pakkaus sisältää:
- Langattoman lämpötilalähettimen kahdella anturilla
- Neljä kiinnikettä
- Pikaopas
- Lähetin toimii 3 x AAA paristolla. Paristot eivät sisälly toimitukseen.
- Ilmaisen sovelluksen lataamisen

Aduro Smart Response yhteensopivuus:
- iPhone (4S tai uudempi)
- iPod Touch 5th gen
- iPad 4
- Android (4.4 tai uudempi)
- Aduro Sarja 1, 7, 8, 9, 12, 13, 14, 15

Kaikki Aduro-uunit on varustettu pohjoismaisella Joutsen-ympäristömerkillä, joka takaa, että tuotteet ovat markkinoiden ympäristöystävällisimpiä. Tule ja tutustu Aduro-valikoimaamme tai kätevästi verkkokaupastamme suoraan kotiisi!

Aduron valikoimaan kuuluu paljon erilaisia takkauuneja, joille kaikille on yhteistä yksinkertainen käyttö, ympäristöystävällinen poltto ja moderni, tanskalainen muotoilu.

Takka ja kamiina tarvitsevat kunnollisen hormin. Löydät meiltä kattavan valikoiman hormeja, hormiosia ja liitosputkia eri merkkien puukiukaisiin, patoihin, takkoihin ja kamiinoihin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä oikea hormi tarpeisiisi.

Meiltä löydät erilaiset takkatarvikkeet, kuten puunkantotelineet ja takkasetit. Muista myös turvallisuus, meiltä saat hormit, liitosputket ja muut tarvikkeet, kuten tuhkaimurit!