Ladataan

Elektroninen Seinä-wc Camargue Clean&Dry

1 18000Osta
5757 € / kk
Suoratoimitus tehtaalta. Toimitusaika 4-10 arkipäivää.
Laske rahti
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Nauti sisäänrakennetun suihkuvarren hellästä huuhtelusta, jossa on erityinen lady-wash -toiminto. Suihkua voi säätää tarpeen mukaan, ja sillä on neljä eri tehoa ja vedenlämpötilaa. Sisäänrakennettua lämminilmakuivainta voi myös säätää neljälle eri lämpötilalle. Suihkuvarren suutin puhdistetaan puhtaalla vedellä ennen ja jälkeen käytön. WC-istuimen voi kytkeä 1-6 Barin vedenpaineeseen.

Soft-close -istuinkannessa on sisäänrakennettu lämmitin, joten istut aina ihanan lämpimälle istuimelle. Istuimeen sisäänrakennettu tunnistin estää suihkun käytön ellei joku istu istuimella.

Sisäänrakennetun energiansäästöominaisuuden avulla istuimen ja veden lämpöä voi laskea kolmella eri aikavälillä. Kaikkia toimintoja ohjataan mukana tulevalla kaukosäätimellä. Tämä seinäkiinnitettävä istuin sopii yleisimpiin myytäviin asennustelineisiin. Istuimen mukana ei tule asennustelinettä - se pitää ostaa erikseen.

Nimi Elektroninen Seinä-wc Camargue Clean&Dry
Tuotenumero 60768418
Piiloviemäri Ei
Malli Seinä-WC, Elektroninen

Tuotevideo

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Elektroninen Seinä-wc Camargue Clean&Dry
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut