Ilmainen toimitus yli 300 €:n verkkokauppaostoksille, lue lisää »

Ladataan

Elektroninen Wc-istuin Camargue Clean&Dry S-lukolla

1 36000 1 08800Osta
5331 € / kk
Suoratoimitus tehtaalta. Toimitusaika 4-10 arkipäivää.
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Tämä S-lukollinen istuin on istumakorkeudeltaan 45cm ja sopii kaikkiin pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin, joissa on asennettuna S-lukollinen WC-istuin.

Nauti sisäänrakennetusta suihkuvarresta, joka huuhtelee hellävaraisesti ja sisältää erityisen lady-wash -toiminnon. Suihkua voi säätää tarpeen mukaan, ja sillä on neljä eri tehoa ja vedenlämpötilaa. Sisäänrakennettua lämminilmakuivainta voi myös säätää neljälle eri lämpötilalle. Suihkuvarren suutin puhdistetaan puhtaalla vedellä ennen ja jälkeen käytön. WC-istuimen voi kytkeä 1-6 Barin vedenpaineeseen.

Istuimessa on sisäänrakennettu ilmanpuhdistussuodatin, joka kierrättää huonon ilman filtterin läpi sisäänrakennetun tuulettimen avulla ja puhdistetun ilman takaisin kylpyhuoneeseen. WC:n huuhtelu on myös erittäin hygieenistä, sillä istuin aktivoi huuhtelun automaattisesti 3 sekuntia istuimelta nousemisen jälkeen.

Soft-close -istuinkannessa on sisäänrakennettu lämmitin, joten istut aina ihanan lämpimälle istuimelle. Istuimeen sisäänrakennettu tunnistin estää suihkun käytön ellei joku istu istuimella.

Jos sisäänrakennettu virransäästöominaisuus otetaan käyttöön, istuimen ja veden lämpötilaa lasketaan, kunnes se otetaan pois käytöstä. Kaikkia toimintoja ohjataan mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Vihdoinkin tämä luksusistuin on saatavilla myös Pohjoismaissa!

Nimi Elektroninen Wc-istuin Camargue Clean&Dry S-lukolla
Tuotenumero 60768427
Piiloviemäri Kyllä
Malli S-lukko, Elektroninen

Tuotevideo

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Elektroninen Wc-istuin Camargue Clean&Dry S-lukolla
* Pakollinen kenttä Peruuta