Ilmainen toimitus yli 350 €:n verkkokauppaostoksille!*
*Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU350. Lue tarkemmat ehdot tästä.
Ladataan

Hoida talven lumityöt vaivattomasti kunnon välineillä!

Kolatessa suurin työ tehdään jaloilla ja keskivartalolla.Kunnolliset työvälineet auttavat taistelussa kasvavia lumikinoksia vastaan. Pienille pihoille riittää usein lumikola tai -lapio, mutta myös lumentyöntimellä on paikkansa lumityökalujen joukossa. Joskus lumityöt vaativat lapiota ja kolaa järeämpää, tällöin pihojen ja kulkuväylien pitäminen lumettomina sujuu joutuisasti lumilingolla. Tutustu tuotevalikoimiimme ja lue vinkkimme onnistuneeseen lumenluontiin! 

Lumilapiot ja -kolat

Välineet mittojen mukaan

 

Nykyaikaiset lumilapiot ja -kolat ovat ergonomisia, pakkasenkestäviä ja erittäin kevyitä, mutta silti tukevia käyttää, joka mahdollistaa isompienkin lumikuormien poistamisen pihoilta, käytäviltä ja autojen ympäriltä.

Lapiota hankkiessa on hyvä muistaa seuraava nyrkkisääntö: sopiva lapio ulottuu työskentelijää kainaloon – liian pitkä lapion varsi vie taakan kauas vartalosta, kun taas liian lyhyt varsi taas pakottaa kumaraan asentoon.

Lumikolat soveltuvat erinomaisesti laajempien alueiden lumenpoistoon. Lumet on hyvä kolata mahdollisimman kauas kulkureiteiltä, mutta ei aivan rakennusten viereen, sillä kinokset kastelevat sulaessaan talon perustukset ja seinät, aiheuttaen kosteusvaurioita. Lumet kannattaakin kasata esimerkiksi lähelle ojaa, jotta sulamisvedet valuvat sinne.

Tässä muutama esimerkki laajasta lumityövälineiden valikoimastamme. Kun lumet luodaan säännöllisesti, pihalla on turvallista liikkua ja lumen sulaessa vältytään kiinteistön kosteusvaurioilta. Tule ja tutustu tai tilaa verkkokaupastamme suoraan kotiisi!

Lumilingot

Suo itsellesi helpotusta talven pihatöihin!

Talven lumityöt vaativat joskus lapiota ja kolaa järeämpää. Lumilingon käyttökohteita ovat alueet, joilta poistettava lumi on saatava syrjään siten, että sitä ei kasata puhdistetun alueen reunoille. Lumilinko on suuri apu etenkin jos puhtaana pidettävää pihaa on paljon. Pienimmät lingot on tarkoitettu kulkuteiden puhtaanapitoon, tavallaan lumikolan korvikkeiksi. Tehokkaammilla lingoilla siivoaa lumet vaivattomasti teiltä, ajoluiskilta ja pihoilta. 

Meiltä löydät laadukkaat lumilingot tunnetuilta valmistajilta eri tehoissa, aina varmasti edulliseen Bauhaus-hintaan. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme, myös verkkokaupassa! Tässä muutama esimerkki:

"Lumilingon pyörien pitoa voi parantaa lumiketjuilla."

- BAUHAUS Vantaa, puutarhaosasto

Hiekoitus ja jäänpoisto

Minimoi liukastumisen riski!

Vaikka lunta ei tulisikaan paljon, talvet voivat olla silti jäisiä ja liukkaita. On hyvä minimoida liukastumisen riski ja hiekoittaa kulkuväylät tasaisin väliajoin. Jäärauta (tai petkele) on erinomainen työväline jään hakkaamiseen ja poistamiseen esimerkiksi portailta. Meiltä saat kaiken tarpeellisen pihapolkujesi hiekoitukseen sekä jäänpoistoon. Tutustu hiekoitussepeli- ja liukkaudenestoainevalikoimiimme!

Lumityöt haltuun Bauhausista!

Bauhaus on enemmän kuin rautakauppa! Meiltä saat varmasti edulliseen hintaan tehokkaat lumilingot sekä laadukkaat, kotimaiset Fiskars- ja Masi -jääraudat, lumilapiot ja lumikolat kaikenlaiseen jäänpoistoon ja lumenluontiin. Muista myös kätevät autolapiot, jotka pienen kokonsa ansiosta kulkevat autossa mukana lumipenkkojen yllättäessä. Tule ja tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaamme tai tilaa verkkokaupastamme nopealla toimituksella!

Bauhaus

Verkkokaupan lumityövälineet » | Verkkokaupan lumilingot » Löydä lähin tavaratalo »

6855+ Tyytyväistä asiakasta!

8951 arvostelua