Ladataan

Homesuoja Teknos Rensa Anti-Mould 1 l

= 1,000 l
Vertailuhinta: 2090 €/l
2090Osta
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

RENSA ANTI-MOULD tuhoaa home-, jäkälä- ja leväkasvuston rakennusten ulkopinnoilta. RENSA ANTI-MOULD on helppo suihkuttaa esim. tiili- ja huopakatolle, pihakiveykselle, tiiliseinään tai piha-aitaan ja antaa sään puhdistaa kasvustot pois. RENSA ANTI-MOULD desinfioi pinnan ja antaa pitkäaikaisen suojan.

MaalausRYL (Rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset) 2012:n mukainen maalaustuoteryhmä 014.

RENSA ANTI-MOULDIA voidaan käyttää kaikilla rakennepinnoilla, jotka kestävät vesipesua: puu, betoni, rappaus yms. sekä vanhat maalipinnat.

Erityisen hyvin RENSA ANTI-MOULD toimii huokoisilla pinnoilla, joihin se pääsee imeytymään: betonikattotiili, -pihalaatta, bitumikate, rappaus, kestopuu yms.

RENSA ANTI-MOULDIA voidaan käyttää myös homekasvustojen pahoin likaamien pintojen esikäsittelyyn yhdessä RENSA FACADE julkisivu- ja homepesun kanssa ennen uudelleenmaalausta.

RENSA ANTI-MOULD on ympäristöystävällinen ja biologisesti hajoava.

Se täyttää OECD:n määrittelemät vaatimukset sekä EU-pesuaineasetuksen vaatimukset biohajoavuudelle (OECD 301B, EY 648 / 2004).

Tekniset tiedot

pH: n. 10
Laimennus: Pinnan suojaus ja maalauksen esikäsittely: 1 : 5 (1 litra pesuainetta 5 litraan vettä). Pahoin likaantuneet/homeiset pinnat: 1 : 2
Riittoisuus: n. 30 m² / 1 l laimentamatonta pesuainetta.
Pakkauskoot: 1 L, 5 L

Lisätiedot

Riittoisuuteen vaikuttavat huomattavasti pinnan imevyys, likaisuus, ilman kosteus ym. tekijät. Tuote ei saa jäätyä varastoinnissa. Vältä ihokosketusta ja ruiskutussumun hengittämistä. Suojaa silmät roiskeilta. Katso varoitusmerkinnät käyttöturvallisuustiedotteesta.

Nimi Homesuoja Teknos Rensa Anti-Mould 1 l
Tuotenumero 60800116
Ulkotuotteet Suoja-aine
Väri Väritön
Purkkikoko 1 l

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Homesuoja Teknos Rensa Anti-Mould 1 l
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut