Ladataan

IMPRESSIVO® ja Jussi - aina sama runko

impressivo-ja-jussi

ABB-aditorial

Saneerattaessa koti muutetaan nykyaikaiseksi ja toimivaksi.

Olemassa olevat pistorasiat, kytkimet ja muut asennukset ovat aikansa eläneitä ja väärissä paikoissa, ja niitä on aina liian vähän. IMPRESSIVO®- ja Jussi-kalusteista löytyvät kaikki nykyaikaiset toiminnot ja tuotteet, ja ne voidaan asentaa monin eri tavoin.

Molempien sarjojen valikoimasta löytyy kaikki toiminnot kuten kytkimet, pistorasiat, tele- ja datatuotteet, säätimet, liiketunnistimet sekä langattomat ratkaisut. Tuotteet voidaan asentaa uppoon, pintaan, kulmaan ja listaan. Tuotteet voidaan aina asentaa kuiviin sisästiloihin, mutta myös pesutiloihin, ja ulos löytyy laaja valikoima ratkaisuja. Värivaihtoehtoja on useita, ja niitä voidaan yhdistellä vapaasti. 

Helpoin mahdollinen pintaremontti saadaan tehtyä vaihtamalla asennuskalusteista pelkät muoviosat. Tilan ilmeen voi uudistaa vaihtamalla olemassa olevat muoviosat Jussista Impressivo -muotoiluun. 

Impressivo- ja Jussi-kalusteissa käytetään samoja runko-osia. Jussista saa Impressivon, ja päinvastoin, vaihtamalla pelkät muoviosat.

Kytkinkalusteissa runko-osat ovat aina poikkeuksetta samat kummassakin sarjassa, joten muoviosien vaihto onnistuu aina runko-osia vaihtamatta. Kaksoispistorasioiden, joissa lapsisuo- jat on integroitu runkoon, muoviosat voidaan myös vaihtaa keskenään. 

 

Abb-esite

6516+ Tyytyväistä asiakasta!

8470 arvostelua