Ladataan

Keittiöhana Grana Miris RST APK

12500Osta
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Miris on siro mutta korkean juoksuputken ansiosta näyttävä keittiön hana. Yksityiskohtainen skandinaavinen muotoilu sopii nykyaikaiseen keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen. Himmeä rosteripinta ei ole yhtä altis sormenjäljille ja roisketahroille kuin perinteinen kromi. Pesukoneliitännällä varustettu Miris on yksi Granan suosituimpia keittiöhanoja ja edullinen hinta tekee siitä hyvän valinnan keittiön hanaksi.

EcoClick-toiminto on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. Jos tarvitset paljon vettä, EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua. Myös lasten ja ikääntyneiden on helppo käyttää EcoClick-hanaa.

FlexPex-putket ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putket ovat taipuisia ja siksi helppoja käsitellä. FlexPex-putket ovat myös 15cm pidemmät, kuin normaali totuttu pituus, kalliita liitospaloja ei siis tarvita. Asennuksesta vaivattoman tekee myös putkien värikoodaus. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt.

FastFix-pikakiinnitys mahdollistaa hanan nopean asentamisen.

Tekniset tiedot

Hanan korkeus: 31,7 cm

Nimi Keittiöhana Grana Miris RST APK
Tuotenumero 60557351
Ominaisuudet Pesukoneventtiili
Väri RST

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Keittiöhana Grana Miris RST APK
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut