Ladataan

Kodin lämmitys


Ilmojen viiletessä asuntojen lämmitystarve kasvaa kasvamistaan ja erilaiset lisälämmönlähteet ovat ajankohtaisia asioita. Etenkin kovien pakkasten iskiessä kodin energiankäyttö kasvaa, kun lämmitystä tarvitaan normaalia enemmän. Lisälämmönlähteinä voidaan käyttää esimerkiksi perinteistä lämmityspatteria, öljylämmitintä, ilmalämpöpumppua, lattialämmitystä, takkaa tai kamiinaa. Nyt kannattaa varautua kylmiin ilmoihin ja taata lämmityksen riittävyys myös paukkupakkasilla. Tässä muutamia esimerkkejä tuotevalikoimistamme, joilla tuot lisälämpöä kotiisi, kun pelkät villasukat eivät välttämättä riitä. 

Takat ja kamiinat

Takka tai kamiina on upea ja tunnelmallinen kotisi sydän tuoden aitoa, luonnollista lämpöä ja liekkien lumoa. Kamiina tai takka ovat hyviä valintoja esimerkiksi tiloihin, joissa lämpöä tarvitaan nopeasti. Liesikamiina toimii hyvin esimerkiksi pienen mökin lämmönlähteenä ja samalla keittolevy toimii apuna ruoanlaitossa.

Valurautatakka tuottaa lämpöä, mutta toimii myös tunnelmanluojina ja sisustuselementteinä vaikkapa olohuoneessa. Kiertoilmatakat ovat uuden sukupolven takkauuneja, jotka lämmittävät ilman kierron avulla. Ne tuottavat tasaisen miellyttävää lämpöä myös läheisiin huoneisiin. Kiertoilmauunin voi sijoittaa lähemmäs palavaa materiaalia kuin säteilyuunin, sillä sen pinta ei lämpene yhtä paljon. Se on siten myös turvallisempi valinta lapsiperheille.

Laajasta valikoimastamme löydät erikokoiset ja -malliset takat ja kamiinat varmasti edullisesti, sinun makuusi ja tyylisi sopien. Meiltä löydät myös ulkotakat ja takkatarvikkeet. Lämpimästi tervetuloa ostoksille, myös verkkokauppaamme! »

Lue myös lisää Aduro-takkamallistostamme sekä uudesta Aduro Smart Response -mobiilisovelluksesta, joka auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn Aduro-takkauunista.

Takat ja kamiinat 

Takat ja kamiinat

Hormit ja liitosputket

 Hormit ja liitosputket

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Tuo kotiisi lämmintä tunnelmaa takan tai kamiinan avulla! Takka tai kamiina ei pelkästään tuo huoneeseen nopeaa lämpöä, vaan se toimii myös upeana sisustuselementtinä!  Takka ja kamiina tarvitsevat kunnollisen hormin. Löydät meiltä kattavan valikoiman hormeja, hormiosia ja liitosputkia eri merkkien puukiukaisiin, patoihin, takkoihin ja kamiinoihin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä oikea hormi tarpeisiisi. Meiltä löydät erilaiset takkatarvikkeet, kuten puunkantotelineet ja takkasetit. Muista myös turvallisuus, meiltä saat hormit, liitosputket ja muut tarvikkeet, kuten tuhkaimurit!

Patterit sekä öljy- ja kiertoilmalämmittimet

Viihtyisässä kodissa on miellyttävä lämpötila. Tilojen pitäminen lämpiminä onnistuu kätevimmin käytännöllisten lämpöpatterien tai öljylämmittimien avulla. Monista malleistamme löydät helposti itseäsi miellyttävät lämmityspatterit ja sähköllä toimivat, siirrettävät lämmittimet. Perinteinen patteri on moneen seinään sopiva ja öljylämmittimet ja kiertoilmalämmittimet soveltuvat nopeaan lämmöntarpeeseen mm. kotiin, halliin tai työmaalle. Meiltä myös vesikiertoiset tai sähkökäyttöiset pyyhekuivaimet kylpyhuoneeseen. Tule ja tutustu kattavaan valikoimaamme tai tilaa suoraan verkkokaupastamme!

Patterit 

Patterit

Öljy- ja kiertoilmalämmittimet

 Öljy- ja kiertoilmalämmittimet

Pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimet

Valikoimistamme löydät käytännölliset ja laadukkaat lämmityspatterit. Turvalliset patterit ovat ulkonäöltään hillittyjä, ja ne sopivat kaikkiin huoneisiin. Öljylämmittimet ja kiertoilmalämmittimet nopeaan lämmöntarpeeseen kotiin, halliin tai työmaalle. Löydät laajasta valikoimasta lämmittimet eri tehoisina ja kokoisina, myös siirreltävinä. Pyyhekuivaimet tuovat kotiin käytännöllisyyttä ja mukavaa pientä luksusta. Pyyhekuivaimessa pyyhe kuivuu nopeasti ja sinulla on aina lämmin pyyhe käytettäväksi. Valikoimastamme löytyy erilaisia malleja, joista on helppo valita parhaiten omaan sisustukseen sopivat yksilöt. 

Lattialämmitys

Salli itsellesi pientä luksusta mukavalla lattialämmityksellä! Eikö olisikin mukavaa astella paljain jaloin aamutuimaan lämpimällä lattialla? Lattialämmitys takaa miellyttävämmän huonelämpötilan kaikkiin kodin huoneisiin. Lattian alle asennettujen putkien, kaapeleiden tai mattojen lämpö jakautuu huoneisiin tasaisesti. Lattialämmitys on erittäin tehokas ja kätevä tapa lämmittää huonetilat. Älykkäät termostaatit varmistavat, että huoneet lämpenevät vain tarvittaessa, mikä tekee niistä erittäin energiatehokkaita ja samalla saavutetaan haluttu asuinmukavuus.

Järjestelmä ei tarvitse kunnossapitoa sen jälkeen, kun se on asennettu ja käytössä. Lattialämmitys poistaa vedon ja kylmät alueet sekä estää pölyä kulkeutumasta ympäri huonetta. Valikoimistamme löydät kätevästi lattialämmitystermostaatit, vesikiertoiset lattialämmitysratkaisut, lämpökaapelimatot ja lattialämmityskaapelit monta astetta mukavampaan arkeen.

Tutustu myös jatkuvasti kasvavaan verkkokauppavalikoimaaamme! »


Ilmalämpöpumppu


Ilmalämpöpumppu sopii parhaiten pientaloon, jossa on suora sähkölämmitys ja avara pohjaratkaisu. 
Perustoimintaperiaate on samanlainen kuin esimerkiksi jääkaapilla. Tärkeimmät erot ovat puhaltimet, nelitieventtiili ja ulko- ja sisäyksikön ohjauselektroniikka. Ilmalämpöpumpulla lämpöä voidaan siirtää ulkoilmasta sisäilmaan huomattavasti edullisemmin kuin tavanomaisella sähkönvastukseen perustuvalla sähkölämmityksellä.

 Meiltä saat varmasti edulliseen Bauhaus-hintaan laadukkaat Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumput. Mitsubishi Heavy Industries on ollut ilmastointialan uranuurtaja jo 80 vuotta. Lue lisää ilmalämpöpumpuista »

Lämpöä kotiin Bauhausista!

Bauhaus on enemmän kuin rautakauppa! Meiltä löydät käytännölliset ja ennenkaikkea kustannustehokkaat ratkaisut kaikenlaisiin kodin lämmitysratkaisuihin. Meiltä myös rakennuslämmittimet koti- ja ammattikäyttöön, sekä terassilämmittimet ja lämpöpuhaltimet tuomaan mukavuutta viileille ja kylmeneville päiville pidentäen ulkoilmassa nautittua aikaa. Tervetuloa varmasti edullisille ostoksille, myös verkkokaupassa!

Verkkokaupan valikoima » | Löydä lähin tavaratalo » 

Bauhaus