Ladataan

Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA Holiday + Kansi

Sisältää:

Väri:

* Vaaditut kentät

9080 € / kk

Ilmainen toimitus

Tuotekuvaus

PW-SPA -kylpytynnyreillä voit jatkaa kesän kylpykautta mielesi mukaan. Tynnyrin tehokas ulkokamiina lämmittää veden vaikka keskitalvella. Pääset nauttimaan helposti viileän ilman ja lämpimän kylvyn virkistävästä elämyksestä. Tämä kotimainen puuverhoiltu -kylpytynnyri on mainio lisä puutarhasi tai kesämökkisi varustukseen ja tuo uutta elämisen laatua.

Holiday-kylpytynnyri on valmiiksi koottu ja pintakäsitelty kokonaisuus, johon tarvitsee lisätä vain vesi.

Sisäosa on mitoitettu 6 hengelle. Se on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja hygieenisestä PE-muovista. Kylpytynnyri on helppo pitää puhtaana, sillä lika ja vesi eivät imeydy kiinni materiaalin ja sisäosan saumattomuuden ansiosta. Sisäosan rakenne on vahva, eikä se väänny tai haperru. Ulkoverhoilu suomalaista kuusta tai mäntyä.

Kylpytynnyriä lämmittää merialumiininen kamiina, jonka vakioteho on 25 kW. Tämä teho on riittävä kovillakin pakkasilla.Piipun korkeus on 2 m. Kamiina on puulämmitteinen.

Tynnyrin kansi suojaa kylpytynnyriä roskaantumiselta ja likaantumiselta. Kansi on myös lumikuorman kestävä.

Lisätiedot

Huomi! Ilmainen toimitus koskee vain Manner-Suomea. Toimitus sisältää kylpytynnyrin, kannen sekä kamiinan.

PW-Spa kylpytynnyreille myönnetään 24 kuukauden takuu materiaali – ja valmistusvirheille. Kaupallisessa käytössä oleville PW-Spa kylpypaljuille myönnetään 6 kuukauden takuu materiaali – ja valmistusvirheille.

Nimi Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA Holiday + Kansi
Tuotenumero P102142
Ilmainen toimitus Kyllä

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

3 4

6525+ Tyytyväistä asiakasta!

8487 arvostelua