Paljon Keittiö ja Kylpymaailma -tarjouksia 31.10. asti! Katso tarjoukset tästä »

Ladataan

Näin pidät hyttyset ja etanat loitolla pihalla ja puutarhassa

Näin pidät hyttyset ja etanat loitolla pihalla ja puutarhassa
Hyttysiä tavataan Suomessa läpi kesän. Kuiva ilma, liian kylmä tai kuuma lämpötila eivät suosi hyttystä, vastaavasti kesäpäivän kääntyessä iltaan ne tulevat esiin. Etanat viihtyvät kosteissa ja tiheissä kasvustoissa sekä katteiden alla ja käyttävät ravinnokseen tyypillisesti puutarhasta löytyvien kasvien ja kukkien lehtiä, aiheuttaen näin vahinkoa puutarhassa oleville kasveille. Tässä muutamia tuote-esimerkkejä ja vinkkejä, joilla pidät hyttyset, etanat sekä muut kutsumattomat puutarhan vieraat loitolla.

Hyönteistorjunta

Mosquito Magnet vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten määrää.Hyttyset vaativat lisääntyäkseen alkukesän kosteutta ja sadetta. Hyttysiä on ollut näillä leveysasteilla jo ikuisuuksia. Me ihmiset vedämme niitä puoleemme erittämämme hiilidioksidikaasun vuoksi. Voit vaikuttaa osaltasi hyttysten lisääntymisympäristön rajoittumiseen kuivaamalla pihan pienet lätäköt ja pitämällä rännien alla olevat ämpärit tyhjinä, sillä naarashyttyset munivat seisovaan veteen.

Mosquito MagnetModerni keino oman pihapiirin puhdistamiseen on kuitenkin Mosquito Magnet -hyttysansa ja sen vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla hyttyset, mäkäräiset ja muut pistävät tai purevat hyönteiset voidaan torjua pihaltasi.

Mosquito Magnet vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten määrää. Tuote on pitkäaikaisen kehitystyön ja tieteellisen tutkimuksen tulos. Sen avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Tämä ansa aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi käynnistyksen jälkeen tuottaen havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä. 

Laitteet ovat tehokkuudessaan esimerkillisiä ja siksi patentein suojattuja. Aitoon ja alkuperäiseen Mosquito Magnetiin voit luottaa hankalimpina hyttysvuonnakin.

Hyttysansa Mosquito Magnet Patriot

HYTTYSANSA MOSQUITO MAGNET PATRIOT

Hyttysansa Mosquito Magnet Independence

HYTTYSANSA MOSQUITO MAGNET INDEPENDENCE

Ominaisuudet:
- kattaa jopa 4 000 neliömetriä
- käynnistyy nopeasti
- verkon vetoisuus 8000 - 13 000 hyttystä
- jokasään kestävä
- matalajänniteinen liitäntäjohto, mukana maakiinnittimet
- helppokäyttöinen
- mukana 1 verkko

Rakenne:
- kaikki osat on valmistettu joka sään kestävistä korkeatasoisista materiaaleista

Voimanlähde:
- vaatii toimiakseen verkkovirtaa. Mukana 12 voltin muuntaja 15 metrin johdolla

 

Ominaisuudet:
- kattaa 4 000 neliömetriä

- kehittynyt diagnostiikka
- helppokäyttöinen - käynnistät sen napin painalluksella!
- jokasään kestävä
- luo oman sähkövoimansa
- verkon vetoisuus 30 000 - 40 000 hyttystä
- mukana 1 verkko
- yhdistelmäkäyttö: hiilidioksidista ja Octenolista muodostuva houkutin.

Rakenne:
- valmistettu kauttaaltaan korkeatasoisista jokasään kestävistä materiaaleista.

Voimanlähde:

- käynnistys akulla.

Tuotevideo

 

Meiltä myös karkottimet, syötit ja pyydykset muillekin hyönteisille, kuten muurahaisille, paarmoille ja kärpäsille.
Tule tutustumaan hyönteistorjuntavalikoimaamme tai katso verkkokauppatuotteemme »

Hyttyskarkotin Thermacell

Hyttyskarkottimet

Hyönteisimuri Swissinno

Hyönteisimurit

Hyttyslyhty

Hyttyslyhdyt

Kärpäspyydys

Kärpäspyydykset

Hyönteisansa

Hyönteisansat

Muurahaistorjunta

Muurahaistorjunta

Etanatorjunta

Suomessa yleisimpiä luonnossa eläviä etanoita ovat lehtokotilot, peltoetanat ja espanjansiruetanatSuomessa yleisimpiä luonnossa eläviä etanoita ovat lehtokotilot, peltoetanat ja espanjansiruetanat. Ne viihtyvät suojaisissa paikoissa lehtikasojen ja lautarakenteiden alla. Puutarhan siivoaminen heikentää nilviäisten elinoloja, mutta ne pystyvät myös kiipeämään pensaisiin ja köynnöksiin syöden herkkiä kasveja ja kukkia. Torjuntatöihin kannattaa ryhtyä heti alkukesällä ennen niiden munintaikää. Näillä tuotteilla onnistut!

Etanapyydys NaturalControl

ETANAPYYDYS NATURALCONTROL

Etanasyötti Neudorff Ferramol

ETANASYÖTTI NEUDORFF FERRAMOL

Pyydys upotetaan puoliksi maan sisään. Mukana tulee pussi syöttiainetta, jota etanat eivät voi vastustaa. Syötin haju houkuttelee etanat ansaan.

Lisätarvikkeet:
Natural Control -täyttöpakkaus, syötti vaihdetaan 3 viikon välein.

 

 

 

Etanoiden ympäristöystävälliseen ja tehokkaaseen torjuntaan avomaalla ja kasvihuoneissa. Sopii vihanneksille, juureksille, mansikalle ja koristekasveille. Maassa rakeet muuttuvat kasvien ravinnoksi. 

Ei varoaikoja, kestää sateen. 

Ferramol ei vahingoita siilejä, kastematoja, mehiläisiä eikä muita hyödyllisiä eliöitä eikä lemmikkieläimiä. Etanat kuolevat 100%:sti.

Saatavilla 200 g ja 500 g pakkauksissa.

Swissinno tuotevideo


Bauhaus
BAUHAUS on enemmän kuin rautakauppa! Pidä hyttyset loitolla sekä istutuksesi turvassa kutsumattomilta vierailta monipuolisilla torjuntatuotteilla. Meiltä saat mm. hyönteisansat ja -karkottimet, torjunta-aineet, hiirenloukut ja myyräansat sekä rungonsuojat puuntaimien suojaamiseen. Meiltä myös suojaisat siilinpesät sekä lepakkomajat. Tule ja tutustu valikoimaamme tai katso verkkokauppatuotteemme.
 

Verkkokaupan valikoima » | Löydä lähin tavaratalo »