Ladataan

Oma kasvihuone – luksusta elämään ja lautaselle

Kaiken kokoiset kasvihuoneet löydät Bauhausista!

Oma kasvihuone on monen kodin viherpeukalon suuri unelma. Kasvihuoneessa on helppo kasvattaa omat luonnonmukaiset, edulliset ja ennen kaikkea maukkaat kotipuutarhan herkut. Omien vihannesten, yrttien ja marjojen kasvattaminen on palkitsevaa. Kasvattamalla hyötykasvisi itse saat aterioihisi taatusti tuoreita, puhtaita ja ravinteikkaita raaka-aineita, suoraan luonnosta.Kasvihuoneet ovat puutarhanhoidon viimeisimpien trendien keihäänkärkeä. 
Tänä päivänä ne ovat nostamassa suosiotaan etenkin nuorten aikuisten keskuudessa ja kasvihuone halutaankin yleensä asettaa näkyvälle paikalle pihaan. Kasvihuoneen täytyy myös olla eri tarpeisiin mukautuva, sillä se ei ole välttämättä vain kasvatusta varten – se voi toimia myös huvimajana ja puutarhurin taukotupana.

Laadukkaat kasvihuoneet niin pihalle kuin parvekkeellekinPienimpiä kasvihuoneitamme ovat parvekkeelle asetettavat kasvualustat ja kohotetut kasvihuoneet, joissa voit kasvattaa niin kukkia, vihanneksia kuin yrttejäkin. Kun käytettävissäsi on enemmän tilaa, suosittelemme klassisia, pihalle asetettavia kasvihuoneita, joita löydät valikoimastamme monessa eri koossa.

Lujat alumiinirunkoiset kasvihuoneemme ovat polykarbonaattilevyillä varustettuja, joiden kirkkaat ruudut läpäisevät hyvin valoa, mutta eivät lähes lainkaan UV-säteitä. Kasvihuonepakettimme sisältävät sokkelin, räystäät sekä kattoluukun.

KasvihuonetarvikkeetMeiltä löydät kasvihuoneiden lisäksi myös muut tarpeelliset ja laadukkaat varusteet, kuten:

  • Automaattiset, lämpötilaeroihin reagoivat tuuletusluukun avaajat
  • kastelujärjestelmät
  • sokkelit
  • varjostuskankaat
  • hyllyt ja pöytätasot 
  • lämmitimet
  • kasvivalaisimet
  • lämpö- ja kosteusmittarit


Ota askel kohti ekologisempaa elämää ja tuo arkeesi luksusta tarjoamalla itsellesi ja läheisillesi oman kasvihuoneen tuoreita yrttejä ja vihanneksia.

Meiltä löydät monipuolisen tarjonnan erikokoisia kasvihuoneita sekä kaikenlaiset viherpeukalon tarvikkeet puutarhan hoitoon - ja varmasti edulliseen Bauhaus-hintaan. Kiirehdi ostoksille ja nauti oman maan antimista jo seuraavan sadonkorjuun aikaan! Tutustu myös verkkokauppavalikoimaamme!