Ladataan

Painepesurisetti Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA

37900Osta
2045 € / kk
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

D-PG 140.4-9 X-TRA on erittäin tehokas ja joustava painepesuri ergonomista painepesuria arvostavalle. PowerGrip -paineesäätö lisää joustavuutta.
Se soveltuu kaikenlaisiin usein toistuviin pesutehtäviin niin pihalla, kuin puutarhassakin. Sillä peset nopeasti ja helposti mm. auton, asuntovaunun, terassin tai vaikkapa katon. Pehmeä paineletku, pituus 9 m, pyörivä paineletkun pikakiinnitys kahvaan estää paineletkun kiertymisen. Kuljetuskärry teleskooppisella kahvalla tekee pesurin siirtelystä helppoa ja vaivatonta. Painepesurissa on 140 barin maksimipaine sekä erittäin tehokas 2.4 kW:n moottori. Pesurin maksimi vedentuotto on jopa 500 l/h.

PowerGrip-ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi säätää painetta sopivammaksi kohteisiin, jotka eivät kestä kovaa painetta. Painetta voidaan säädetään suoraan pesukahvasta pesun aikana. Painettä on mahdollista säätää 7 portaisesti aina 50% maksimi paineesta. Samalla säästetään vettä ja sähköä.

Tekniset tiedot

Käyttöpaine (bar): 140 max.
Vesimäärä (l/h): 500 max.
Moottoriteho (W): 2400
Korkeapaineletkun pituus (m): 9 m
Integroitu letkukela: Kyllä

Lisätiedot

Pesurissa on myös säilytyspaikat kaikille perusvarusteille ja esim. pesuharjalle tai terassipesurille. Click&Clean- suutinjärjestelmä tekee suuttimien ja varusteiden vaihdosta helppoa ja nopeaa. Bayonet- pikaliitäntä takaa myös suurempien kuluttaja painepesuri varusteiden sopivuuden.

Nimi Painepesurisetti Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA
Tuotenumero 60736682
Moottoriteho 2100-2800 W
Käyttöpaine 140-150 bar
Paineletkun pituus 9 m
Vedentuotto 500-610 l/h

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Painepesurisetti Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA
* Pakollinen kenttä Peruuta