Ladataan

Peilikaappi Temal Highlight 60 cm 2-ovinen

Sisältää:

Pistorasian paikka:

* Vaaditut kentät

2509 € / kk
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Temalin tyylikäs yksiovinen peilikaappi, jonka ylälipassa ja allasvalona alapohjassa on laadukkaat LED-valoprofiilit (4000K). Kaksipuoleiset, 128° avautuvat peiliovet sekä suurentava meikkipeili, joka voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan. Kaapin sisällä on kaksi säädettävää, 6 mm paksuista, lasihyllyä jotka tarjoavat runsaasti tilaa kosmetiikka- ja hygieniatarvikkeille.

Peilikaapin käyttöturvallisuuden takaa FI-sertifiointi sekä suojausluokka IP44. Kaapista löytyy myös kaksiosainen pistorasia, joka on asennettu tehtaalla sisäyläpohjaan oikealle. Peilikaapissa on valmius pistorasian suoraa sähkökytkentää varten.

Peilikaapin ledilippa, ylä- ja alapohja sekä sivut ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Värinä maalattu valkoinen. Peilikaappi on itsekoottava. Vetimet myydään erikseen.

Temalin kalusteet ovat kestäviä ja säilyvät hyvinhuollettuina pitkään. Kalusteet suositellaan kuitenkin suojaamaan suihkuseinälllä ja pyyhkimään mahdolliset vesiroiskeet kuivalla liinalla. Lisäksi kylpyhuoneen riittävästä ilmanvaihdosta tulee huolehtia.

Hightlight-peilikaappi on valmistettu Temalin tehtaalla Järvenpäässä, Nakkilassa.

Lisätiedot

Toimitukseen sisältyy: ledilippa, allasvalaistus, runko, kaksi säädettävää lasihyllyä, peiliovet, kaksiosainen pistorasia sekä meikkipeili.

Nimi Peilikaappi Temal Highlight 60 cm 2-ovinen
Tuotenumero P12740

Tuotevideo

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

7261+ Tyytyväistä asiakasta!

9586 arvostelua