Ladataan

Puheputki Jungle Gym Talking Tube

5590Osta
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Miellyttävä silmälle ja kummallinen korvalle, laitteen suukappale ja korvakappale ovat kukan muotoisia. Talking Tube™ on aktiviteetti kahdelle ihmiselle ja siksi se kannustaa yhteistyötä ja yhteistoimintaa. Itse putki pysyy paikallaan värikkäillä kiinnikkeillä, ja voit valita minne leikkivälineessä kiinnität sen.

Tee se itse -pakkaus, mukana perusteellinen asennusohje ja kaikki puhelaitteiston liittämiseenleikkitorniin tarvittavat Kaikissa Jungle Gym Talking Tube -pakkauksissa on mukana koottavat osat, tarvittavat kiinnikkeet, pora ja poranterä. Laatikossa kerrotaan, mitä työkaluja kokoamiseen tarvitaan. Vaiheittain etenevien selkeiden ohjeiden ansiosta jo tornin kokoaminen on hauskaa ja viihdyttävää koko perheen puuhaa. Täydellisen osapakkauksen avulla voit helposti liittää puhelaitteiston puiseen leikkikokonaisuuteen.

Korkea laatu, suunniteltu erityisesti lapsille. Materiaalit ja viimeistely ovat pehmeitä käsille, tarjoavat maksimaalisen otteen ja vastaavat tiukimpiin terveys- ja turvallisuusvaatimuksiin. Pyöristetyt reunat ja kulmat, säänkestävä ja UV-kestävä.

Tekniset tiedot

Mitat:

Pituus 600 cm, Ø 4 cm

Lisätiedot

Toimitukseen ei sisälly työkaluja.

Nimi Puheputki Jungle Gym Talking Tube
Tuotenumero 17550045

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Puheputki Jungle Gym Talking Tube
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut