Paljon Keittiö ja Kylpymaailma -tarjouksia 31.10. asti! Katso tarjoukset tästä »

Ladataan

Puutarhapumput ja kastelutarvikkeet - varmista pihasi hyvinvointi

Puutarhapumput ja kastelutarvikkeet - varmista pihasi hyvinvointi

Oikealla kastelulla varmistat, että pihasi voi hyvin ja nurmikko, kasvit ja kukat kukoistavat. Meiltä saat puutarhapumput ja kastelutyövälineet pihasi hoitoon ja kasteluun. Tässä muutamia tuote-esimerkkejä ja ideoita puutarhan kasteluun.

Kastelu

Oikeanlainen kastelu varmistaa, että puutarhan kasvit ja nurmikko pysyvät vihreinä ja elinvoimaisina. Bauhaus tarjoaa varmasti edulliseen hintaan toimivia ratkaisuja istutusten ja nurmikon kasteluun, tarvitsetpa sitten sadetinta, suihkupistoolia tai -sauvaa. Lähes kaikentyyppisille puutarhoille on löydettävissä tehokkaita kasteluratkaisuja. Tule ja tutustu valikoimiimme tai katso verkkokauppatuotteemme.

Kastelupistoolit ja -suuttimet

Kastelupistoolit ja -suuttimet

Sadettimet

Sadettimet

Pesuvarret ja-harjat

Pesuvarret ja -harjat

Haluatko suihkutella kukkia, sumuttaa kasvihuonekasveja vai käyttää napakkaa vesisuihkua pihapolkujen tai ajotien puhdistukseen. Valikoimistamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivat suuttimet ja ruiskut.
Miksi tuhlaisit aikaasi pihamaan kasteluun, kun sadetin voi hoitaa työn puolestasi? Valikoimistamme löydät hiljaiset ja helppokäyttöiset sadettimet niin pienille, keskisuurille kuin suurillekin pihoille. Pesuvarret sopivat kasvien kastelun lisäksi myös kaukaisempien ja hankalasti saavutettavien alueiden puhdistukseen. Meiltä myös pesuvarsiin liitettävät pesu- ja kuurausharjat esimerkiksi pihakivetysten tai auton puhdistukseen.

Veden kuljetus

Riittävällä kastelulla kasvit pysyvät vahvoina ja elinvoimaisina. Veden kuljetukseen on useita apuvälineitä; liittimiä, letkuja, letkuvaunuja ja letkukeloja. Löydät ne meiltä varmasti edulliseen Bauhaus-hintaan. Tervetuloa tutustumaan valikoimiimme tai tilaa verkkokaupastamme suoraan kotiisi.

Letkuliittimet

Letkuliittimet

Puutarhaletkut

Puutarhaletkut

Letkukelat ja -vaunut

Letkukelat ja -vaunut

Letkuliitin-valikoimamme laadukkailla tuotteilla takaamme toimivan ja tiiviin liitännän letkujen, hanojen ja kastelujärjestelmien väliin. Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut, sään- ja paineenkestävät puutarhaletkut varmistavat, että pihamaan kastelutyöt sujuvat kuin tanssi. Valikoimistamme löydät varmasti sopivan letkukelaratkaisun kaikenkokoisille pihoille ja erilaisiin tarpeisiin.

Vesiautomaatit

VesiautomaatitHiljainen vesiautomaatti on kätevä ratkaisu pumppaamaan käyttövettä tehokkaasti pihan viljelysten kasteluun tai vaikkapa kesämökillä käyttövedeksi suoraan kaivosta tai läheisestä järvestä. 

Laadukas automaatti pumppaa vettä tehokkaasti syvemmästäkin kaivosta. Katso vesiautomaatin tiedoista sen maksimituotto, teho, nostokorkeus, liitäntä ja maksimi-imukorkeus, ja löydät varmasti omiin tarkoituksiisi sopivan automaatin. Edistyksellisen tekniikan ansiosta vesiautomaateissamme on erittäin hyvä paineenkesto, ja niistä riittää iloa ja hyötyä pitkään moniin eri tarkoituksiin.

"Laadukas vesiautomaatti pumppaa vettä tehokkaasti
syvemmästäkin kaivosta!"

- BAUHAUS Vantaa

 

 

KAIKKEA MITÄ PIHAN KASTELUUN TARVITAAN

BAUHAUS on enemmän kuin rautakauppa! Meiltä löydät kaikkea pihan ja puutarhan kasteluun kastelupistooleista ja -suuttimista sadettimiin sekä monenlaisia puutarhaletkuja ja letkuliittimiä erilaisiin tarpeisiin. Tule ja tutustu valikoimiimme tai katso verkkokauppatuotteemme.

Verkkokaupan valikoima » | Löydä lähin tavaratalo » 


Bauhaus