Ilmainen toimitus yli 350 €:n verkkokauppaostoksille!*
*Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU350. Lue tarkemmat ehdot tästä.
Ladataan

Ritilämatto Thermory Kuusi 15 x 800 mm

= 1,000 m
Vertailuhinta: 2495 €/m
2495Osta tuote
Toimitus verkkokaupasta
Verkkokauppa (7 kpl)
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Osta ja nouda tavaratalosta
Espoo (80.95 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Oulu (42.81 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Tampere (108.65 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Turku (41.05 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Vantaa (49.17 kpl)

Avoinna tänään: 7.00 - 21.00

Lisätietoja

Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Soveltuu kosteisiin tiloihin ja parvekkeelle. Kuminen pohja pitää maton paikoillaan. Matto myydään metreittäin ja tuotteen hinta on ilmoitettu € / m.

Tekniset tiedot

Mitat: 15 x 800 mm

Lisätiedot

PUISEN RULLAMATON KÄYTTÖOHJE

Muista, kun käytät puista rullamattoa:
• Rullamattoa voi käyttää saunan löylyhuoneessa, pesuhuoneessa tai pukuhuoneessa, jossa haluaan välttää suoraa kosketusta kivilattiaan.
• Rullamatto tulisi ennen sen käytön aloittamista käsitellä sopivalla puunsuoja-aineella.
Puunsuoja-aine ei estä puupintojen luonnollista vanhentumista, halkeamien, värimuutosten ja kosteuden aiheuttamien vaurioiden syntymistä. Puunsuoja-aineen käyttö auttaa pidentämään puumateriaalin käyttöikää.
• Leikkaa rullamatto pituudeltaan sopivaksi. Matonsäleitä yhdistävän kuminauhan leikkaamiseen voi käyttää terävää veistä.
• Muista: märät puupinnat saattavat olla hyvin liukkaita!
• Varmista saunomisen jälkeen, että ylimääräinen vesi on ohjattu pois lattialta, sillä lattiaan jäävä vesi ei anna rullamaton kuivua ja puu saattaa vaurioitua.
• Voit nostaa rullamaton sen kuivumisen nopeuttamiseen pystyasentoon, mutta varmista, että rullamatto ei tukeudu suoraan lattiaan. Älä kääri rullamattoa kuivumisen ajaksi tiukasti rullalle, jotta ilma pääsisi kiertämään mattosäleiden väliin ja kuivaisi pinnat.
• Älä jätä matolle märkiä pyyhkeitä tai muita esineitä. Niiden alle jäävä vesi saattaa vaurioittaa puista pintaa.
• Puinen rullamatto on aina käytön jälkeen kuivattava! Varmista kaikkien puupintojen kuivuminen.
Puisen rullamaton puhdistaminen:
• Huuhtele rullamatto jokaisen saunomiskerran jälkeen puhtaalla vedellä ja jätä kuivumaan. Rullamatto ei saa kuivumisen aikana olla kosketuksissa märkiin pintoihin!
• Rullamattoa on tarpeen mukaan, mutta vähintään kolme kertaa vuodessa puhdistettava puun puhdistusaineella. Tahrat, jotka eivät lähde puhdistusaineella, poistetaan hieromalla hienolla hiekkapaperilla. Rullamaton kaikkiin pintoihin levitetään puhdistuksen jälkeen puuöljyä tai muuta puunsuoja-ainetta, joka vahvistaisi puun pintaa ja antaisi sille paremman suojan kosteuden vaikutuksia vastaan.
• Puista rullamattoa voi pestä myös jollakin emäksisellä pesuaineella tai hankaavalla pesusienellä. Sen jälkeen puupinnat huuhdellaan ja kuivataan.
• Puhdistus on tehokkaampaa, kun siihen käytetään hankaavia tai desinfioivia pesuaineita. Lisäksi ne vaalentavat puun pintaa. Desinfioivan aineen käytössä on pesuveden ja puun oltava viileitä. Pesuliuoksen annetaan jonkin aikaa vaikuttaa pinnoilla ennen huuhtelemista.

Nimi Ritilämatto Thermory Kuusi 15 x 800 mm
Tuotenumero 60389590
Tyyppi Ritilämatto

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Ritilämatto Thermory Kuusi 15 x 800 mm
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

3.8 4

6855+ Tyytyväistä asiakasta!

8951 arvostelua