Ladataan

Sadesuihkukokonaisuus Grana Saga

33900Osta
1861 € / kk
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Saga on sadesuihkujen kestosuosikki termostaattihanalla ja käsisuihkulla varustettuna. Halkaisijaltaan 20 cm:n teräksinen sadesuihkulautanen on muotoiltu mahdollisimman litteäksi, mikä varmistaa ettei vesi jää tippumaan käytön jälkeen. Litteän sadesuihkulautasen ansiosta myös kalkkiongelmat on minimoitu. Sadesuihkulautanen tarjoaa miellyttävän suihkuelämyksen, jota hierova Gavia-käsisuihku täydentää.

Saga-sadesuihkun teleskooppisäädön (50 cm) ansiosta, se soveltuu täydellisesti niin korkeisiin kuin madallettuihinkin pesutiloihin. Pinta-asennettava sadesuihku sopii myös saneerattavaan kylpyhuoneeseen.

Ekologinen sadesuihku kuluttaa vain 9-10 litraa minuutissa ja toimii myös alhaisella vedenpaineella. Sadesuihku kastelee heti 1,5 mm vesipatsaan ansiosta. Granan sadesuihkujen sekoittajat ja putkistot ovat täysmessinkiä ja suihkulautanen ruostumatonta terästä.

Nimi Sadesuihkukokonaisuus Grana Saga
Tuotenumero 60557360
Väri Kromi

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Sadesuihkukokonaisuus Grana Saga
* Pakollinen kenttä Peruuta