Ladataan

Sähkökiuas Helo Havanna STS BWT Musta

Sisältää:

Teho, kW:

* Vaaditut kentät

2564 € / kk
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Innovatiivinen sähkökiuas koti- ja huoneistosaunoihin. Kiuas on tilaa säästävästi seinäasennettava. Kiukaan tyylikäs sysimusta väri, pyöristetyt kulmat sekä löylynohjain tarjoavat iloa silmälle. Kiukaan säätimet ovat helppokäyttöiset ja ne on sijoitettu ergonomisesti riittävän korkealle kiukaan päätyyn, jotka voidaan asennusvaiheessa sijoittaa joko oikealle tai vasemmalle.

Kivitila on säädettävissä 20, 28 tai 35 kilon kivimäärälle, jolloin pienempi kivimäärä tarjoaa kipakammat löylyt, kun taas isommalla määrällä löylyistä saadaan pehmeän nautinnolliset ja runsaat.

Helon BWT-kiuas tarjoaa erilaisia saunomiskokemuksia samassa paketissa. Se on kustannus- ja erittäin energiatehokas kiuasratkaisu. Höyry kehitetään ilman lisävirtaa tai -tekniikkaa. Voit nauttia erilaisista saunomistavoista älykkäällä kiuasratkaisulla, joka tarjoaa perinteiset löylyt tai höyrysaunan. BWT-tekniikalla on valmistettu innovatiivinen kiuas, joka aiheuttaa vain vähän hiilidioksidipäästöjä, mutta vie saunanautinnon huippuunsa.

Lempeä sauna
Lisää vettä BWT-kiukaan vesisäiliöön ja valitse lämpötilaksi:
- 50-60˚C
- Lempeä sauna
- Kosteat löylyt
- Sopii pitkään saunomiseen


Flexi-sauna
Täytä BWT-kiukaan vesisäiliö ja valitse lämpötilaksi:
- 60-80˚C
- Kosteampi
- Ei niin kuuma sauna
- Lempeät löylyt


Kuuma ja kuiva sauna
Käytä BWT-kiuasta ilman vettä ja valitse lämpötilaksi:
- 80-100˚C
- Kuuma ja kosteudeltaan alhainen sauna
- Sopii intensiiviseen saunomiseen

Lisätiedot

Kiuaskivet myydään erikseen.

Nimi Sähkökiuas Helo Havanna STS BWT Musta
Tuotenumero M60965635

Tuotevideo

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

6828+ Tyytyväistä asiakasta!

8923 arvostelua