Ilmainen toimitus yli 350 €:n verkkokauppaostoksille!*

*Koskee vain verkkokaupan varastotuotteita. Kampanjakoodi: ETU350. Lue tarkemmat ehdot tästä.

Ladataan

Sähkökiuas Helo Himalaya BWT Kromi

Sisältää:

Teho, kW:

Osta lisäksi:
1995
1995 / kg
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Helo Himalayan salaisuus perustuu veden kiertokulkuun luonnossa. Kiukaan uumenissa on vesisäiliö, jonka nerokas BWT-tekniikka kosteuttaa löylyhuoneen jo lämmityksen aikana. Kun kiipeät lauteille, ilma on valmiiksi miellyttävän kosteaa, helppoa hengittää ja muutamaa astetta miedompikin lämpö tuntuu ylellisen runsaalta iholla.

Jo 65-70 -asteinen sauna on monen mieleen ja Himalayan lempeän ylenpalttisessa lämmössä viihtyy pitkään. Siitä nauttivat myös lapset. Halutessasi voit nostaa lämpöä ja - tottakai - heittää löylyä. Sata kiloa kiveä reagoi käskyysi välittömästi. Voit myös varioida löylynautintoasi höyrystämällä vuorisuolaa tai lisäämällä aromaattisia löylytuoksuja kiukaan vesisäiliöön.

Himalaya 6,8 kW tehoinen kiuas on tarkoitettu 5-9 m³ kokoisiin löylyhuoneisiin. 10,5 kW kiuas on tarkoitettu 9-15 m³ kokoisiin löylyhuoneisiin. Näyttävä kiuas on 103 cm korkea ja värivaihtoehdot ovat mattamusta tai kromi.

Himalayan voi asentaa seinän viereen lattialle tai keskelle saunaa lauteisiin upotettuna. Minimiturvaväli seinään tai lauteeseen on vain 60 mm. Asennus lauteisiin sujuu lasisella, vuolukivisellä, teräksisellä tai mustalla sovituskauluksella. Asennettaessa kiuas lattialle, tasataan se sen omilla säätöjaloilla ja kiinnitetään lopuksi mukana tulevan metallitelineen avulla seinään tai lauteeseen. Näin suojaetäisyydet eivät pääse muuttumaan käytön aikana.

Helo BWT-kiukaiden paras ominaisuus ovat niiden monipuolisuus. Helon BWT-kiuas tarjoaa erilaisia saunomiskokemuksia samassa paketissa. Sen avulla voit nauttia lempeästä, flexi tai kuumasta saunasta -yhden kiuasratkaisun avulla.

Himalaya BWT kiukaat ovat myös kustannus- ja erittäin energiatehokas kiuasvalinta. Höyry kehitetään ilman lisävirtaa tai -tekniikkaa. BWT-tekniikalla valmistettu innovatiivinen kiuas, aiheuttaa vain vähän hiilidioksidipäästöjä, mutta vie saunanautinnon huippuunsa.

Kiuasta ohjataan erillisellä Midi RA18 -ohjausyksiköllä. Esiasetusaika on 0–23 tuntia, lämmitysaika 0–6 tuntia. Lämpötila on säädettävissä, ja näytössä näkyy sekä asetettu että todellinen lämpötila. Helo Midin kautta voidaan ohjata myös saunan valaistusta. Helo Midille on 2 kehysväriä: valkoinen ja kromi. Kehykset toimitetaan Midi-ohjaimen pakkauksen mukana.

Ohjaimen johdon (LiYY 4 x 0,25) pituus on 5 metriä. Ohjaimen kotelointiluokka on IPX4. Midi RA18-ohjain on yhteensopiva DE-kiukaiden kanssa.

Lempeä sauna
Lisää vettä BWT-kiukaan vesisäiliöön ja valitse lämpötilaksi:
- 50-60˚C
- Lempeä sauna
- Kosteat löylyt
- Sopii pitkään saunomiseen


Flexi-sauna
Täytä BWT-kiukaan vesisäiliö ja valitse lämpötilaksi:
- 60-80˚C
- Kosteampi
- Ei niin kuuma sauna
- Lempeät löylyt


Kuuma ja kuiva sauna
Käytä BWT-kiuasta ilman vettä ja valitse lämpötilaksi:
- 80-100˚C
- Kuuma ja kosteudeltaan alhainen sauna
- Sopii intensiiviseen saunomiseen

Lisätiedot

Toimitus sisältää kiukaan, metallikiinnikkeen seinään kiinnitystä varten sekä Midi 18-ohjausyksikön. Kivet myydään erikseen.

Nimi Sähkökiuas Helo Himalaya BWT Kromi
Tuotenumero P11978

Tuotevideo

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

6013+ Tyytyväistä asiakasta!

7623 arvostelua