Ladataan

Sähkökiuas Helo Ring Wall II STJ

Sisältää:

Teho, kW:

* Vaaditut kentät

2053 € / kk
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Uusi Helo Ring Wall on näyttävä kivikiuas, joka on suunniteltu tavallisen kokoiseen kotisaunaan. Seinälle asennettava kiuas vie vähän tilaa ja on helppo asentaa. Ring Wall II STJ -kiukaassa on integroitu 12 tunnin aikakytkin ja termostaatti. Ajastimessa on 8 tunnin esivalinta-alue ja 0-4 tunnin lämmitysaika. Selkeät ja helppokäyttöiset säätimet ovat valmiiksi asennettuna kiukaan kapeammalla sivulla.

Helo Ring Wall II vie saunan pinta-alasta alle puolen neliömetrin tilan, sillä suojaetäisyydet ovat vain 50-100 mm ja molemmat säätimet ovat kiukaan kapeammalla sivulla. Kukaat soveltuvat löylyhuoneisiin, jotka ovat tilavuudeltaan 4-13 m³ kokoisia ja vähintään 190 cm korkeita.

Helo Ring Wall II on loistava valinta sinulle, joka arvostat käytännöllisyyttä, laadukasta designia ja kivikiukaan nautinnollisia löylyjä. Kiuas lämpenee nopeasti ja kun heität löylyä kiukaalle, 37 kilon kuuma luonnonkivimassa muuttaa veden tasaisen pehmeäksi höyryksi. Tämä kiuas täyttää toiveesi hyvällä hinta-laatusuhteella.

Lisätiedot

Kiuaskivet myydään erikseen.

Nimi Sähkökiuas Helo Ring Wall II STJ
Tuotenumero M60750390

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

1.5 4

5994+ Tyytyväistä asiakasta!

7598 arvostelua