Ladataan

Sähkökiuas Helo Ringo STJ BWT

Sisältää:

Teho, kW:

* Vaaditut kentät

2274 € / kk
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Helo Ringo on älykäs, mutta silti järkevän hintainen kiuas. RIngo BWT kiukaaseen on integroitu vedellä täytettävä tankki, joka mahdollistaa monipuolisen saunaelämyksen.

Kiuas on mitoitettu ja muotoiltu suomalaisen perhesaunan lämmittäjäksi. Malliltaan se on lattialle asennettava kiuas, jossa on säädettävät jalat. Se on varustettu tyylikkäällä verkkopinnalla. Asennus on vaivatonta ja käyttö mukavaa. Kiuas asennetaan lattialle, tasataan sen omilla säätöjaloilla ja kiinnitetään lopuksi seinään tai lauteeseen.

Helo BWT-kiukaan paras ominaisuus on sen monipuolisuus. Helon BWT-kiuas tarjoaa erilaisia saunomiskokemuksia samassa paketissa. Sen avulla voit nauttia lempeästä, flexi tai kuumasta saunasta -yhden kiuasratkaisun avulla.

Ringo BWT kiuas on myös kustannus- ja erittäin energiatehokas kiuasvalinta. Höyry kehitetään ilman lisävirtaa tai -tekniikkaa. BWT-tekniikalla valmistettu innovatiivinen kiuas, aiheuttaa vain vähän hiilidioksidipäästöjä, mutta vie saunanautinnon huippuunsa.

Kiukaan alapaneelissa on valmiina selkeät ja helppokäyttöiset säätimet. Kiuasta ohjataan termostaatilla ja 12 tunnin ajastimella, jossa on 9 tunnin esivalinta-alue ja 0–3 tunnin lämmitysaika.


Lempeä sauna
Lisää vettä BWT-kiukaan vesisäiliöön ja valitse lämpötilaksi:
- 50-60˚C
- Lempeä sauna
- Kosteat löylyt
- Sopii pitkään saunomiseen


Flexi-sauna
Täytä BWT-kiukaan vesisäiliö ja valitse lämpötilaksi:
- 60-80˚C
- Kosteampi
- Ei niin kuuma sauna
- Lempeät löylyt


Kuuma ja kuiva sauna
Käytä BWT-kiuasta ilman vettä ja valitse lämpötilaksi:
- 80-100˚C
- Kuuma ja kosteudeltaan alhainen sauna
- Sopii intensiiviseen saunomiseen

Lisätiedot

Toimitus sisältää metallikiinnikkeen seinään kiinnitystä varten.

Nimi Sähkökiuas Helo Ringo STJ BWT
Tuotenumero M60965662

Tuotevideo

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

5 2

7265+ Tyytyväistä asiakasta!

9591 arvostelua