Ilmainen toimitus yli 350 €:n verkkokauppaostoksille!*
*Koskee verkkokaupan varastotuotteita, ei koske suoratoimituksia tehtaalta. Kampanjakoodi: ETU350. Lue tarkemmat ehdot tästä.
Ladataan

Sähkökiuas Helo Rondo

Sisältää:

Teho, kW:

* Vaaditut kentät

10034 € / kk
Osta lisäksi:
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Pyöreä jatkuvalämmitteinen sähkökiuas patentoidulla 360 astetta kääntyvällä kannella. Muotoilu sekä kääntyvä kansi tuo täysin uusia mahdollisuuksia saunan sisustuksen suunnitteluun. Lattiamallinen Rondo asennetaan lattialle tai integroidaan lauteeseen. Suojaetäisyys on kiukaan ympärillä vain 10 mm ja yläpuolelle vapaata tilaa tarvitaan 1 040 mm.

Kiuasta ohjataan Rondon omalla Midi RA-19 -ohjainyksiköllä, joka asennetaan löylyhuoneen sisälle seinään. Voit valita muhimislämmön tason ja sopivan tyyppiset löylyt aina tilanteen mukaan, säätämällä kiukaan kivien lämpötilan haluamallesi tasolle.

Sähkökiukaan hyvin eristetyn kuoren ansiosta lämpö pysyy erittäin hyvin 90 kilon kivimäärässä, joten voit nauttia ja rentoutua saunassa vaikka hetken mielijohteesta. Varaava kiuas toimii mainiosti kertalämmitteisenäkin – esimerkiksi niinä aikoina, kun sauna ei ole säännöllisesti käytössä. Kiukaan kivet pitäisi vaihtaa ainakin kerran vuodessa tai ainakin latoa uudelleen ja samalla poistaa rapautuneet kivet. Kivet ladotaan ilmavasti, jotta lämpö virtaa hyvin kivien välistä. Kiviksi valmistaja suosittelee ns. lattiakiuaskivet tuotenumerolla 60288101.

Kiukaaseen kuuluu helppokäyttöinen käsiohjain, joka voidaan asentaa saunaan (kosteusluokka IPX4). Ohjaimen kaapelin pituus on n. 3 metriä ja sitä voidaan jatkaa 2 metriä.

Lisätiedot

Viiden (5) vuoden takuu. Kiuaskivet myydään erikseen.

Nimi Sähkökiuas Helo Rondo
Tuotenumero M60547866

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

6516+ Tyytyväistä asiakasta!

8470 arvostelua