Ladataan

Sähkökiuas Helo Saga Electro

Sisältää:

Teho, kW:

* Vaaditut kentät

4471 € / kk
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Saga Electro on upea sähkökiuas tilaviin kotisaunoihin, edustuskäyttöön sekä yleisökäyttöön hotelleissa, kuntosaleissa ja kylpylöissä. Saga Electro -kiukaat soveltuvat 16 - 50 m3 -kokoisiin saunoihin. Kiukaan tyylikkääseen teräskehikkoon mahtuu häkellyttävät 200 kiloa saunakiviä, jotka huokuvat runsasta pehmeää lämpöä ympärilleen.

Saga Electro on myös sisustajan unelmakiuas, katseenvangitsija vailla vertaa. Kiuas luo löylyhuoneeseen lumovoimaisen keskipisteen, tai voit mainiosti sijoittaa sen vaikka lasiseinän viereen. Saga Electro on ilo silmälle katsoitpa sitä mistä suunnasta tahansa.

Kiuasta käytetään erikseen myytävällä, huippumodernilla digitaalisella T2-ohjaimella. Kosketusnäytöllinen ohjainyksikön hienouksiin kuuluu mm. viikkoajastin ja taukoasetus, joka laskee saunan lämpötilaa automaattisesti 20°C.

Lisätiedot

Kahden (2) vuoden takuu.

Huom! Kiuaskivet ja T2-ohjain myydään erikseen.

Nimi Sähkökiuas Helo Saga Electro
Tuotenumero M60547848

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

5994+ Tyytyväistä asiakasta!

7598 arvostelua