Ladataan

Sauna-satu SPU 0,72m²

= 0,720
Vertailuhinta: 1382 €/m²
995Osta
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

SPU Sauna-Satu soveltuu saunan seinien ja kattojen sekä kosteiden tilojen kattopintojen eristeeksi. Eristelevyjä voidaan käyttää myös muissa tiloissa rakenteiden sisäpuolisena eristekerroksena yhdessä paneeliverhouksen kanssa.

Sauna-Satun valmistusmateriaalina on PIR-polyuretaanista edelleen kehitetty polyuretaanimateriaali. Eristelevyjä on helppo työstää ja kiinnittää. Levyjä voidaan leikata, jyrsiä, porata ja naulata. Eristelevyt ovat ympäritäyspontattuja

SPU Sauna-Satu ei vety eikä kutistu, lahoa tai homehdu. Se kestää erinomaisesti saunan kuumia ja kosteita olosuhteita. SPU Sauna-Satun ansiosta rakenne on sekä lämpö- että kosteusteknisesti oikeaoppisen ilmanpitävä, minkä ansiosta sauna lämpenee turvallisesti ja energiaa säästäen. SPU -eristeiset rakenneratkaisut ovat myös paloturvallisia.

Eristelevyn käyttökohteita ovat seinät ja alaslasketut kattorakenteet saunassa ja suihkutilassa sekä muiden huonetilojen seinä- ja kattorakenteet yhdessä paneeliverhouksen kanssa.

Tekniset tiedot

Leveys: 600 mm
Pituus: 1200 mm
Paksuus: 30 mm
Lämmönjohtavuus: λD 0,023 W/mK
Pinnoite: Diffuusiotiivis alumiinilaminaatti
Lämmön kesto: jatkuva lämpö + 100 °C
Rakennusmateriaalien päästöluokitus: M1

Nimi Sauna-satu SPU 0,72m²
Tuotenumero 34230060

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Sauna-satu SPU 0,72m²
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut