Ladataan

Sisäpuutarha Herbie Punainen

7900Osta
Osta lisäksi:
- +
- +
- +
- +
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Herbie sisäpuutarha on suunniteltu monien eri kasvien tarpeisiin aina kukista vihanneksiin. Active Growing Technology varmistaa sen, että erilaiset kasvit kukoistavat ilman ylimääräisiä ponnisteluja. Herbie on täydellinen sisäpuutarha esim. keittiöön, sillä siihen mahtuu enimmillään kuusi kasvia. Tehokas kastelujärjestelmä ja vesiviljelyyn kehitetyt ravinteet varmistavat tuottoisan sadon ilman ylimääräisiä ponnisteluja. Herbie on tarkoitettu kaupasta ostettaville ruukkuyrteille tai kasvien taimille.

Herbie sopii hyvin myös kasvien kasvattamiseen siemenistä.Yksinkertaisen muotoilunsa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta Herbiestä on tullut jo nyt todellinen sisäpuutarhaklassikko. Siinä yhdistyvät muotoilu ja toiminnallisuus. Pitkälle kehitelty Active Growing Technology takaa nopean kasvun ja runsaan sadon. Kaikki tämä edellyttää vain 15 minuuttia huoltotoimenpiteitä kuukaudessa, etkä tarvitse aiempaa kasvatuskokemusta. Herbieen mahtuu erikokoisia ruukkuja (maksimi koko 11cm).

Tekniset tiedot

Väri: Punainen
Syvyys: 197
Leveys: 400
Korkeus: 440
Materiaali: ABS-polymeeri, alumiini
Sähköteho: 26W – 230V.
Vesisäiliön tilavuus: 2,1 litraa

Lisätiedot

Lisää vettä tarvittaessa, n. 3-7 päivän välein. Saat hyvän ja jatkuvan sadon, kun vaihdat veden ja uuden ravinnepussin joka kolmas tai neljäs viikko. Tämä varmistaa, että vedessä on kasveille aina oikea ravinnetasapaino. Herbie Kuluttaa 19 kWh / kk jatkuvassa käytössä (24 h / vrk) mikä lisää sähkölaskuusi
1,50€ – 2,00€ / kk.

Tuotepakkaus sisältää Vesisäiliön, valaisimen, pumppun, ja ravinteita noin 2 kuukauden tarpeeseen.

Nimi Sisäpuutarha Herbie Punainen
Tuotenumero 60286646

Tuotevideo

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Sisäpuutarha Herbie Punainen
* Pakollinen kenttä Peruuta