Ladataan

Spottivalaisin Philips Clockwork 2 x 4 W LED Alumiini

12500Osta
Toimitusaika keskimäärin 1-4 arkipäivää. Haja-asutusalueille 2-8 arkipäivää.
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Sisusta kotisi valolla! Alumiinisen kaksipäisen Philips Clockwork -kohdevalaisimen muotoilu on puhtaan geometrinen. Suurissa säädettävissä päissä on LED-valot ja musta reunus. Valaisin on helppo kiinnittää click!FIX-kiinnityksellä, ja se toimii kaikentyyppisten himmentimien kanssa.

Korkealaatuinen LED-valo - Tähän Philips-valaisimeen integroitu LEDtekniikka on ainutlaatuinen Philipsin kehittämä ratkaisu. Se syttyy nopeasti, mahdollistaa optimaalisen valotehon ja toistaa kodin värit eloisina.

Lämmin valkoinen valo - Valolla voi olla eri värilämpötiloja, jotka määritellään Kelvin-yksikköinä (K). Lamput, joilla on matala Kelvin-arvo, tuottavat lämmintä, kodikasta valoa, kun taas lamput, joilla on korkeampi Kelvin-arvo, tuottavat viileää, virkistävää valoa. Tämän Philips-lampun lämmin valkoinen valo luo kotoisan tunnelman.

Yhteensopiva kaikkien himmentimien kanssa - Tässä Philipsin LED-lampussa käytetään uusinta LED-tekniikkaa, joka toimii lähes kaikkien himmentimien kanssa. Helppo click!FIX-kiinnitys Tässä LED-valaisimessa on hilipsin
patentoima, vallankumouksellinen click!FIXkiinnitysjärjestelmä, jonka avulla kiinnität valaisimen helposti ja nopeasti neljässä vaiheessa.

Energiaa säästävä - Tämä Philips-energiansäästölamppu säästää energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä. Pitkä käyttöikä Todella luotettava valonlähde. Tähän Philipsin LED-valaisimeen integroidut LED-valot kestävät jopa 20,000 tuntia (vastaa 20 vuotta, jos valaisinta käytetään kolme tuntia päivässä ja se sytytetään sekä sammutetaan noin 13 000 kertaa). Voit keskittyä nauttimaan kotisi tunnelmallisesta valaistuksesta ilman lampunvaihtoja.

Luo tyylikäs tunnelma - Valon suunnittelussa on huomioitu viimeisimmät trendit, ja se sopii erinomaisesti sisustukseen ja täydentää tyyliisi sopivan tunnelman.

Valoa rentoutumiseen ja seurusteluun - Olohuone on jokaisen kodin sydän ja paikka, jossa perheet kokoontuvat yhteen, rentoutuvat ja tapaavat ystäviään. Olohuoneen ja makuuhuoneen valaistuksen on oltava joustava ja helppo säätää eri käyttötarkoitusten mukaan päivän aikana. Eri valonlähteiden huolellinen sijoittelu ja valokerroksilla leikkiminen auttavat luomaan avaran tunnelman ja antavat huoneelle lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

Tekniset tiedot

Yhteensopiva kaikkien himmentimien kanssa: Kyllä
Selkeät valokeilat: Kyllä
click!FIX-kiinnitys: Kyllä
Säädettävä spotti: Kyllä

Verkkovirta: 220–240 V, 50–60 Hz
Hehkulampputekniikka: LED, Turvallinen erityisenalhainen jännite
Lamppujen lukumäärä: 2
Mukana toimitettavan lampun teho: 4 W
Valon väri: Lämmin valkoinen
Lampun elinikä enintään: 20 000 tuntia
Valokeila: 50°
Valaisimen kokonaisteho luumeneina: 560 lm
Valaisin himmennettävissä: Kyllä
LED: Kyllä
Integroitu LED: Kyllä
IP-koodi: IP20, suojaus hiukkasilta, joiden koko on yli 12,5 mm, ei suojausta vedeltä
Turvallisuusluokka: I - maadoitettu
Valonlähdettä vastaava perinteinen hehkulamppu: 54 W

Korkeus: 9,0 cm
Pituus: 25,5 cm
Leveys: 9,3 cm
Nettopaino: 0,715 kg

Materiaali: Metalli
Väri: Alumiini

Nimi Spottivalaisin Philips Clockwork 2 x 4 W LED Alumiini
Tuotenumero 60895282
Väri Harmaa/ Harmaat metallit
IP-luokka 20
Jännite 220 - 240 V
Lamppukanta Integroitu Led

stockrequest
Varastosta ei löydy pyydettyä määrää

Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta löytyy varastosta.

PYYDÄ ILMOITUS
PYYDÄ ILMOITUS

Lähetämme sähköpostin kun pyydetty määrä on jälleen varastossa

Artikkeli
Spottivalaisin Philips Clockwork 2 x 4 W LED Alumiini
* Pakollinen kenttä Peruuta

Arvostelut