Ladataan

Suihkunurkka Hietakari Bläk Tokyo 760

Sisältää:

Kiinteän seinän leveys L1 (mm):

Kääntyvän seinän leveys L2 (mm):

* Vaaditut kentät

5639 € / kk
Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Modernisti muotoiltu Hietakarin Bläk Tokyo -suihkunurkka. Kiinteästä ovesta (L1) ja kääntyvästä ovesta (L2) koostuva suihkunurkka soveltuu hyvin suihkukulmaan, jonka vieressä on kaluste. Ovet pitää tiiviisti yhdessä magneettitiiviste (vakiovaruste). Tässä mallissa ruudukon mallinen runko on maalattu mustaksi. Lasit valmistetaan 6 mm vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Saatavana useassa eri koossa, valitse juuri omaan kylpyhuoneeseesi sopiva.

Kääntyvä suihkuovi kääntyy molempiin suuntiin 90 astetta ja se varustetaan säädettävällä keskityksellä. Keskitys pyrkii palauttamaan suihkuoven takaisin auki ja kiinni -asentoihin.

Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan kestävästä alumiinista. Profiilit on polttomaalattu mustalla värillä (RAL 9005). Tuotteessa käytettävät heloitukset kuten lattiahelat ja vinotuet ovat mustaksi maalattua messinkiseosta.

Kiinteä seinä ja ovi kiinnitetään sivuista rakennuksen seiniin seinäkiinnitysprofiileilla. Kiinteä seinä tuetaan yläreunasta kulmaan asennettavalla vinotuella. Lattiaa vasten tulevan säätöjalan säätövara on 10 mm. Lasin ja lattian väliin voidaan asentaa tiivistesokkeli (vakiovaruste), jolloin vesi ei pääse kulkemaan lasin alta. Ovilasin alareunaan voidaan asentaa 28 mm laahustiiviste (vakiovaruste), joka rajoittaa veden kulkua.

Kiinteän osan seinäkiinnitysprofiilissa on säätövaraa 20 mm ja oven vastaavasti 15 mm. Säätövara voidaan käyttää rakennuksen seinän mahdollisen kallistuksen tasaamiseen tai suihkunurkan leveyden kasvattamiseen ilmoitetusta vakiomitasta. Asennusmitta tarkoittaa seinäkiinnitysprofiilin uloimman sivun sijaintia rakennuksen seinällä suihkutilan kulmasta mitattuna. Seinäkiinnitysprofiilin rakennuksen seinää vasten tulevan sivun leveys on 22 mm. Mitat saattavat poiketa ilmoitetuista, jos säätövaraa on käytettävä rakennuksen seinien kallistuksen tasaamiseen. Huom! Suihkunurkan osat voidaan asentaa myös toisin päin kuin mitä pohjakuvassa on esitetty.

Toisen tai molempien sivujen leveyksiä voidaan edelleen kasvattaa levennysprofiililla 34mm (lisävaruste). Levennysprofiili voidaan loveta esimerkiksi pintavesiputkien läpivientiä varten.

Lisätiedot

Toimitus sisältää suihkunurkan kiinteän osan, suihkunurkan kääntyvän osan, säätöjalan, magneettitiivisteen sekä kaksi Tokyo -kehystä.

Takuu jopa kymmenen (10) vuotta!

Nimi Suihkunurkka Hietakari Bläk Tokyo 760
Tuotenumero P61215023

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

5999+ Tyytyväistä asiakasta!

7609 arvostelua