Ladataan

Suihkuseinä Camargue Air Kiinteä

Sisältää:

Leveys (cm):

* Vaaditut kentät

Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Camargue Air -kehyksettömillä suihkuseinäelementeillä luot tarvitsemasi suihkukokonaisuuden vapaasti yhdisteltävien osien myötä. Suihkuseinän korkeus ja paksuus ovat aina 200 cm x 8 mm, leveys on valittavissa neljästä eri vaihtoehdosta. Vedin on aina kromattu. Seinä on saatavana joko kiinteästi asennettavana tai kääntyvänä. Tämä malli on kiinteästi asennettava. Suihkuseinä voidaan asentaa suihkualtaan päälle tai lattiatasoon.

Voit yhdistellä saman tai eri levyisiä suihkuseiniä helposti toisiinsa luoden käytännöllisen suihkunurkan. Suihkuseinässä on Wonder Clean -pinnoite, joka antaa täydellisen suojan pinnoille -pitäen seinän pitkään kiiltävänä. Pinnoite takaa myös hyvän hygienian, sillä se hylkii kalkki- tai likatahroja.

Toimitus sisältää: 1 x Camargue Air kiinteä suihkuseinä, 1 x poikkitanko 1 x kromattu vedin ja 2 x kiinnikkeet.

Lisätiedot

Valmistajan myöntämä viiden (5) vuoden takuu.

Nimi Suihkuseinä Camargue Air Kiinteä
Tuotenumero M605741741

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

4 1

5999+ Tyytyväistä asiakasta!

7609 arvostelua