Juhannuksen ostoetu – säästä jopa 120 €!* Lue lisää.

Ladataan

Juhannuksen ostoetu!

Verkkokaupan juhannuksen ostoetu on alkanut!

Tavaratalomme hiljenivät juhannuksen viettoon, mutta verkkokaupassamme alkoi juhannuksen huimin ostoetu. Tee kesän hankinnat nyt ja hyödynnä samalla rajoitetun ajan voimassa oleva ostoetumme – mitä enemmän ostat, sitä suuremman alennuksen saat!*

*Osta väh. 400 eurolla – saat 40 € alennuksen!

Osta väh. 800 eurolla – saat 80 € alennuksen!

Osta väh. 1200 eurolla – saat 120 € alennuksen!

Voimassa 23.–25.6.2018 vain verkkokaupassa. Ei koske toimituskuluja. Käytä verkkokaupan ostoskorissa kampanjakoodia JUHANNUS lunastaaksesi edun.


Ajankohtaista

TarjouslehtiTarjouslehti

Paljon hyviä, ajankohtaisia tarjouksia. Tutustu tarjouksiin ja tule edullisille ostoksille! 

Lue uusin tarjouslehtemme täältä.


TapahtumatTapahtumat

Tavarataloissamme on usein eri tapahtumia, esittelyjä ja kampanjoita. 

Tutustu tavaratalojemme tapahtumiin täällä.


Kids ClubKids Club

Tuo lapsesi ilmaiseen Kids Clubiin! Kids Club on mukavaa puuhaa, hauskaa ajanvietettä ja ohjattua tekemistä
4–12 -vuotiaille lapsille. Työpajassa askarrellaan erilaisia koriste- ja hyötyesineitä sovittua teemaa tai ohjelmaa noudattaen ja itse aktiivisesti tehden. Järjestämme Kids Club –tapahtumia säännöllisesti, osallistu ilmoittautumalla valitsemasi tavaratalon pääinfoon. Osallistujien määrä on rajallinen.

Kids Club –työpajat kaikissa tavarataloissamme:

  • 11.8.2018 klo 10 - 14
  • 22.9.2018 klo 10 - 14
  • 20.10.2018 klo 10 - 14
  • 17.11.2018 klo 10 - 14
  • 15.12.2018 klo 10 - 14

UutiskirjeTilaa Bauhausin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa mm. tuoteuutuuksista, tarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista kätevästi sähköpostiisi. Uutiskirjetilauksen peruuttaminen on mahdollista milloin vain.

Tilaa uutiskirje tästä.


Yrityslasku

BAUHAUS tarjoaa yritysasiakkailleen verkkokaupassa maksutavaksi yrityslaskun. Laskun voi osoittaa suoraan maksavalle organisaatiolle, ja näin ollen se on yritykselle tavallista kuluttajalaskua kätevämpi. Maksutapaa voivat käyttää kaikki y-tunnukselliset yritykset, yhteisöt, julkiset organisaatiot ja yksityiset elinkeinonharjoittajat – jos sinulla on y-tunnus, on BAUHAUS-yrityslasku maksutapasi!

Maksutapa toimii automaattisesti, eli ostajan tiedot tarkistetaan ja luottoarvio tehdään reaaliaikaisesti, eikä yrityslaskulla maksaminen vaadi ennakkorekisteröitymistä kauppaan. Ostava organisaatio voi valita haluamansa laskutustavan – verkkolaskun, sähköpostilaskun tai paperilaskun – ja se saa ostokselleen 14 päivää maksuaikaa.

Lue lisää yrityslaskusta täältä.

3091+ Tyytyväistä asiakasta!

3571 arvostelua