Ladataan

BEAM Alliance -keskuspölynimurilla puhtaampi koti

Keskuspölynimuri on yhä useamman kodin vakiovaruste. Sen etuja ovat käytön helppous, parempi siivoustulos ja hiljaisempi ääni. Keskuspölynimureissa ilma johdetaan rakennuksesta ulos tai ohjataan tehokkaan suodattimen läpi asennustilaan. Pölyhiukkaset eivät jää pyörimään huoneilmaan, jolloin lopputuloksena on puhtaan raikas sisäilma.

Keskuspölynimuri on suositeltava valinta kotiin, jonka puhtaanapidolle on asetettu erityisiä haasteita. Allergiaperheet hyötyvät puhtaammasta huoneilmasta ja koirien, kissojen ja muiden karvaisten lemmikkien omistajien siivousurakka helpottuu huomattavasti. Keskuspölynimuri voidaan suunnitella ja asentaa rakennusvaiheessa tai jälkiasennuksena. Yhteensopivuus kannattaa varmistaa laitteen valmistajalta.

Beam_Alliance

BEAM ALLIANCE -KESKUSPÖLYNIMURIJÄRJESTELMÄ

BEAM Alliance –sarjan uusi, tilaa säästävä muotoilu ja hyvä imuteho sekä innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä oivallisen puhdistuslaitteen. BEAM Alliance keskuspölynimurijärjestelmän suunnittelussa on keskitytty siihen, että koneen imuteho on huippuluokkaa myös lattiamattosuulakkeella, ja siivous on hiljaista.

Tehokas HE-moottori löytyy jokaisesta BEAM Alliance -keskusyksiköstä. Moottorit tarjoavat parempaa suorituskykyä käyttäen 30 % vähemmän energiaa kuin perinteinen keskuspölynimurijärjestelmä. BEAM Alliance -keskusyksikkö kommunikoi ergonomisen letkukahvan kanssa ja kertoo järjestelmän suorituskyvystä samalla kun imuroit.

BEAM Alliance on saanut Plus X Award palkinnot uusista ominaisuuksista, korkeasta laadusta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä ja toiminnallisuudesta.


Monitoimipölysuulake – Valitse oikea suulake siivouskohteen mukaan. Suulakkeen säilytys jatkovarressa takaa, että oikea suulake on aina saatavilla silloin kuin sitä tarvitset.

Älykäs LCD-näyttö – Valaistu LCD-näyttö näyttää koneen avaintoiminnot ruudulta ja kertoo keskuspölynimurin toiminnoista.

Koneimurasia – Koneimurasia avautuu helposti sormenpään kosketuksella. Voit käyttää koneimurasiassa siivousvälinesarjan on/off-ominaisuutta tai lisätä/vähentää imutehoa, sillä koneimurasiassa on heikkovirtakytkentä.

Pikalukittuva roskasäiliö – Paina koneen molemmilta puolilta roskasäiliön lukitusrengasta ja vedä alas tyhjentääksesi säiliö. Roskasäiliö on helppo laittaa paikoilleen vaikka yhdellä kädellä, nostat vain säiliön pohjasta ja säiliö lukittuu paikoilleen.

Itsepuhdistuva suodatin – BEAM-itsepuhdistuva suodatin on GORE-TEX™ tekniikkaa. Se suodattaa 98% 0,3 mikronin kokoisista partikkeleista, eikä sinun tarvitse ostaa erillisiä suodatinpusseja. BEAM-itsepuhdistuva suodatin suojaa tehokkaasti moottoria, pidentää laitteen käyttöikää ja säilyttää hyvän imun pitkään.

3668+ Tyytyväistä asiakasta!

4398 arvostelua