Ladataan

DeWalt XR FlexVolt – akkukoneiden uusi teholuokka

Dewalt XR FlexVolt tuoteperhe

DeWalt 54V FlexVolt- hiiliharjaton akkutyökalusarja tarjoaa ensimmäistä kertaa piuhakäyttöisten koneiden voiman akkutyökaluihin. FlexVolt 54 V on valikoima  työkaluja, mitkä tarjoavat ennen näkemättömän käyttöajan ja suorituskyvyn. Ensimmäisen kerran ammattikäyttäjät voivat ryhtyä vaativiin rakennusprojekteihin ilman vaihtovirtaa. 

FlexVolt akkutyökalujen patentoitu tekniikka mahdollistaa myös sen, että kaikki FlexVolt akut (6Ah/9Ah/12Ah) ovat yhteensopivia myös DeWaltin 18V XR-koneisiin. Tämän innovaation myötä voit ensimmäisen kerran hyödyntää 54 V tehoa koko valikoimaan ilman haittaavia johtoja. 

Valokeilassa 54V Flexvolt -akkukompressori

DCC1054N on ensimmäinen 54V akkukäyttöinen kompressori. Akkukäyttöinen kompressori on ensimmäistä kertaa mahdollista toteuttaa 54 V Flexvolt -teknologian ansiosta. 

  • Jopa 1220 naulaa yhdellä latauksella 1,2 mm (18GA) viimeistelynaulaimella. Tämä kattaa yhden päivän kiinnitystyöt yhdellä akulla*
  • Vapaa ilmantuotto 31 litraa/minuutti @7 baaria (aina 9,3 baariin) nopeisiin viimeistelysovelluksiin
  • Yhteensopiva kaikkiin pneumaattisiin naulaimiin. Sopii ihanteellisesti viimeistelynaulauksiin.
  • Vahva turvakehikko varmistaa kestävyyden ja vakauden suojaten yksikköä tahattomilta vahingoilta
  • Kompaktina kooltaan ja kevyenä painoltaan on helppo kantaa
  • Tehokas ja luotettava öljytön, hiiliharjaton moottori antaa suorituskykyä, vähentää ylläpitoa ja pidentää työkalun käyttöikää

 

BAUHAUS myöntää kuluttaja-asiakkaille kaikkiin yksityiskäyttöön ostettuihin sähkö- ja moottorikäyttöisiin työkaluihin ja koneisiin 5 vuoden takuun takuuehtojemme mukaisesti. Tämä lisäturva on merkittävä etu, josta ei tarvitse maksaa mitään lisämaksuja. Tutustu takuuehtoihimme tarkemmin täältä.

Tutustu laajaan DeWalt XR FlexVolt -laitevalikoimaamme tästä.

 

5992+ Tyytyväistä asiakasta!

7602 arvostelua