Ladataan

Ensimmäiseen omaan kotiin

koivurunko

Syksyllä moni nuori muuttaa ensimmäiseen omaan asuntoon. Hankittavaa on silloin paljon, mutta rahaa on usein käytettävissä vain vähän. Pienelläkin budjetilla on mahdollista tehdä kodista tyylikäs ja omannäköinen. Katso vinkkimme uuden kodin sisustajalle!

Sisäpinnat uusiksi

Uusi maali tekee ihmeitä kodille kuin kodille. Pienessä asunnossa toimivat usein parhaiten vaaleat sävyt – kokeile myös maalin sävytystä yhdelle tai useammalle tehosteseinälle.
 
Naarmuuntuneet lattia- ja pöytäpinnat kannattaa vaihtaa uusiin. Tyylikkäät laminaatit maksavat alle kymmenen euroa neliöltä ja uusi laminaattityötaso noin sata euroa.
 
Vieläkin edullisemmin pinnat voi uudistaa D-C-Fix-kalvolla, joka sopii sileiden pintojen päällystämiseen sisätiloissa. Tarrakalvoja on saatavilla monessa värissä ja kuosissa, ja ne sopivat vaikkapa väli- ja kaapinovien pinnoittamiseen.

Valaistus kuntoon

Työpöydän valaisin voi olla yhtä aikaa sekä käytännöllinen että näyttävä sisustuselementti. Panosta riittävään valaistukseen myös keittiössä ja kylpyhuoneessa. Liian himmeä valaistus saa helposti kodin näyttämään tunkkaiselta ja neliöitään pienemmältä.
 
Tule tutustumaan työpöytävalaisimiimme ja löydä omaan tyyliisi sopiva valaisin. Katso verkkokaupan valikoima »
 
 SmartStore

Tavarat järjestykseen

Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa. Laadukas koripaketti syö sisäänsä lattioilla pyörivät sukat ja kannellisissa säilytyslaatikoissa tavarat ovat suojassa pölyltä ja kosteudelta. Hyvin järjestetty koti pysyy myös siistinä paremmin.

Panosta myös laadukkaisiin muuttolaatikoihin. Merkitse kanteen laatikon sisältö sekä huone, jonne laatikko on menossa. Näin tavaroiden purkaminen sujuu sukkelammin. Tutustu muutto- ja säilytyslaatikoiden valikoimaamme verkkokaupassa »

Tupaantuliaisiksi työkaluja

Laadukas työkalusarja on arvostettu tupaantuliaislahja, josta riittää hyötyä pitkään. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa »

Onnea uuteen kotiin!

 1. Laminaattityötaso Resopal Basic Pearl White
  10900
  Lue lisää
  Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Kontaktimuovi D-C-Fix Marmori Harmaa 67,5 x 200 cm
  695
  Lue lisää
  Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
Nouseva

3997+ Tyytyväistä asiakasta!

4869 arvostelua