Tee tilauksesi 24.5. mennessä, jotta toimitus ehtii valmistujaisiin*, lue lisää.

Ladataan

Gardena smart system

Gardena smart system

GARDENA smart system – puutarhan tulevaisuus on täällä

Uuden GARDENA smart system -järjestelmän avulla puutarhanhoito on entistäkin mukavampaa. Voit hoitaa kastelun ja nurmikonleikkuun missä ja milloin tahansa, yhdellä sovelluksella.

Mukavuus – Rentoudu ja jätä puutarhanhoito GARDENA smart system -järjestelmän huoleksi. Helppo asentaa, käyttää ja ajastaa. Kaikki toiminnot ovat käytettävissä älypuhelinsovelluksen kautta. Älykäs puutarhanhoito on nyt sormiesi ulottuvilla.

Hallinta – Olitpa liikematkalla tai lomailemassa ystävien kanssa, GARDENA smart system -järjestelmän ansiosta tiedät aina, mitä puutarhassasi tapahtuu. Saat tiedon puutarhasi tilasta muutamalla sormen kosketuksella. Voit hallita kastelua ja nurmikonleikkuuta missä ja milloin tahansa. Kun palaat kotiin, voit luottaa siihen, että puutarhastasi on pidetty hyvää huolta poissaollessasi. Android-, iOs- ja selainversiona saatava maksuton GARDENA smart App mahdollistaa puutarhan hallinnan missä ikinä oletkin. Koskettamalla näyttöä saat tärkeää tietoa puutarhastasi ja voit helposti säätää asetuksia tarpeen mukaan.

Vapaus – Unohda rasittava ruohon leikkaaminen. Unohda aikaa vievä kastelu. Rentoudu lempiasioidesi parissa ja jätä puutarhanhoito GARDENA smart system -järjestelmän harteille.

GARDENA smart system -järjestelmä tilattavissa tavarataloistamme ja verkkokaupastamme. Tutustu valikoimaan!

2191+ Tyytyväistä asiakasta!

2440 arvostelua