Ladataan

Helo BWT – yksi kiuas, monta tapaa saunoa

Helo_BWT

Helo BWT kiuas vie saunomiselämyksen aivan uudelle tasolle. Voit nauttia erilaisista saunomistavoista yhdellä kiukaalla. BWT-kiukaissa on vesisäiliö, jonka ansiosta voit itse päättää, haluatko kosteat vai perinteiset löylyt. Erilaisia saunomistapoja voi tehostaa käyttämällä kiukaan vesisäiliössä mineraaleja, tuoksu-uutteita tai suolaa.

Helo BWT on kustannus- ja energiatehokas kiuasratkaisu. Höyry kehitetään ilman lisävirtaa tai -tekniikkaa. BWT-tekniikalla valmistettu innovatiivinen kiuas aiheuttaa vain vähän hiilidioksidipäästöjä, mutta vie saunanautinnon huippuunsa.

KOLME TAPAA SAUNOA


 Lempeä sauna Lisää vettä BWT-kiukaan vesisäiliöön ja valitse lämpötilaksi 50-60˚C.

 • Lempeä sauna
 • Kosteat löylyt
 • Sopii pitkään saunomiseen

Flexi-sauna Täytä BWT-kiukaan vesisäiliö ja valitse lämpötilaksi 60-80˚C.

 • Kosteampi
 • Ei niin kuuma sauna
 • Lempeät löylyt

Kuuma ja kuiva sauna Käytä BWT-kiuasta ilman vettä ja valitse lämpötilaksi 80-100˚C.

 • Kuuma ja kosteudeltaan alhainen sauna
 • Sopii intensiiviseen saunomiseen

Helo_Havanna

Sähkökiuas Helo Havanna BWT

Innovatiivinen sähkökiuas koti- ja huoneistosaunoihin. Kiuas on tilaa säästävästi seinäasennettava. Kiukaan tyylikäs sysimusta väri, pyöristetyt kulmat sekä löylynohjain tarjoavat iloa silmälle. Kiukaan säätimet ovat helppokäyttöiset ja ne on sijoitettu ergonomisesti riittävän korkealle kiukaan päätyyn, jotka voidaan asennusvaiheessa sijoittaa joko oikealle tai vasemmalle.

Sähkökiuas Helo Himalaya BWT

Uuden Himalaya-kiukaan uumenissa on vesisäiliö, jonka nerokas BWT-tekniikka kosteuttaa saunahuoneen jo lämmityksen aikana. Tyylikäs ja korkea Himalaya on saatavana mattamustana tai kromisena. Saat uusia löylynautintoja lisäämällä vuorisuolaa tai aromaattisia löylytuoksuja kiukaan vesisäiliöön.

Himalayan voi asentaa seinän viereen lattialle tai keskelle saunaa lauteisiin upotettuna. Minimiturvaväli seinään tai lauteeseen on vain 60 mm. Kiuasta ohjataan erillisellä Midi RA18 -ohjausyksiköllä.

Sähkökiuas Helo Ringo STJ BWT

Helo Ringo on mitoitettu ja muotoiltu suomalaisen perhesaunan lämmittäjäksi. Malliltaan se on lattialle asennettava kiuas, jossa on säädettävät jalat. Se on varustettu tyylikkäällä verkkopinnalla. Asennus on vaivatonta ja käyttö mukavaa. Kiuas asennetaan lattialle, tasataan sen omilla säätöjaloilla ja kiinnitetään lopuksi seinään tai lauteeseen.

Kiukaan alapaneelissa on valmiina selkeät ja helppokäyttöiset säätimet. Kiuasta ohjataan termostaatilla ja 12 tunnin ajastimella, jossa on 9 tunnin esivalinta-alue ja 0–3 tunnin lämmitysaika.

 1. Suolakivet Helo 1 kg
  1995
  Lue lisää
  Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Sähkökiuas Helo Ringo STJ BWT
  alk. 43900
  Lisätietoja
  Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Sähkökiuas Helo Havanna STS BWT Musta
  alk. 46900
  Lisätietoja
  Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
Nouseva

5994+ Tyytyväistä asiakasta!

7598 arvostelua