Ladataan

Hetkessä kiinni – Weberin uudet kiinnityslaastit

Hetkessä kiinni – Weberin uudet kiinnityslaastit

Weberin uudistunut kiinnityslaastivalikoima on suunniteltu asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja vastaa nyt yhä paremmin tämän päivän rakentajien ja remontoijien tarpeisiin. Päivitetty valikoima on selkeämpi ja kattavampi, ja löydät siitä sopivan tuotteen kaikkiin laatoitustöihisi, oli kyseessä sitten vaikka kylpyhuoneen seinän tai uima-altaan laatoitus.

Uudistuksen yhteydessä valikoiman tuotteiden ominaisuuksia on päivitetty asiakkaiden toiveiden pohjalta. Muun muassa kuivumis- ja muita teknisiä ominaisuuksia sekä tuotteiden työstettävyyttä on parannettu. Lisäksi pölyävyyttä on vähennetty huomattavasti kaikissa työvaiheissa. Päivityksen yhteydessä Weber lanseerasi myös täysin uuden, nopeasti kovettuvan weber flow rapid fix -kiinnityslaastin, jonka ansiosta laatoitustyöt onnistuvat entistäkin nopeammalla aikataululla.

Uusi pakkaus auttaa pitämään auton, varaston ja työmaan siistinä

Valikoiman päivityksen yhteydessä myös pakkaukset on uusittu; tiiviit, selkeämmät pakkaukset helpottavat oikean tuotteen valintaa. Myös säkkien kuljettaminen on entistä helpompaa vahvan kantokahvan ansiosta. Vähemmän pölyävät tuotteet helpottavat työskentelyä, ja uudet tiiviit muovipakkaukset auttavat pitämään tilat siistinä. Lisäksi kestävä muovipakkaus mahdollistaa tuotteiden säilyttämisen vaihtelevissa olosuhteissa.

Weber kiinnityslaastit

Oikea laasti käyttökohteen mukaan

Weber rapid flow fix Weber flow fix

flow rapid fix Nopea lattialaasti

Täysin uusi, nopeasti kovettuna weber flow rapid fix sopii täydellisesti nopeisiin korjauksiin. Se on oiva valinta muun muassa sellaisissa tiloissa, joissa on voitava liikkua pian laatoituksen jälkeen, kuten sisääntuloauloissa, eteisissä ja liiketiloissa.

weber flow fix Lattialaasti

Tämä lattialaasti toimii erityisen hyvin isojen lattialaattojen parina. Tuotetta voidaan käyttää kodin lisäksi hyvin myös julkisten tilojen laatoituksessa, kuten liiketiloissa, kouluissa tai hotelleissa.

Weber rex fix Weber rock fix

rex fix Saneerauslaasti

Monikäyttöinen saneerauslaasti, joka tarttuu ja kovaa. Tämä kiinnityslaasti tarttuu niin vanhaan laattaan kuin betoniinkin, eikä muovimatto-, maali- tai peltipintakaan ole ongelma. 

rock fix Kiinnityslaasti

Nyt ei pelätä pakkasta eikä isoja kuormia. Rock fix toimii hyvin esimerkiksi terassilla, parvekkeella tai uima-altaalla. Varmasti säänkestävä valinta ulkolaatoituksiin.

Weber supra light fix Weber flex fix

supra light fix Kevytlaasti

Tämä kevytlaasti on kermavaahtomaisen kevyt levittää ja kantaa valumatta isommankin kaakelin. Käytä huoletta kaikissa kodin märkätiloissa ja esimerkiksi keittiön välitilan laatoituksessa. 

flex fix Superjoustava laasti

Tällä superjoustavalla laastilla on todella hyvä tartunta – kiinni on ja pysyy. Toimii hyvin uusilla tai liikkuvilla betonialustoilla sekä XXL-kokoisten laattojen kiinnityksessä. Koska vain paras on kyllin hyvää haastaville alustoille ja laatoille!

Valintataulukko

             
  rex fix
rock fix flow fix flow rapid fix supra light fix flex fix
Kylpyhuoneet        
Seinät          
Lattiat (myös raskaammin kuormitetut)          
Lattiat (isot laatat)        
Uudet betonilattiat / levylattiat          
XXL-kokoiset laatat          
Lasimosaiikki / luonnonkivi          
Ulkolaatoitus          
Uima-altaat          
Saunan seinät / kuorelliset tulisijat          
Laatta-, muovimatto- ja peltilalustat          

 

4741+ Tyytyväistä asiakasta!

5814 arvostelua