Ladataan

Ostamalla AGAn nestekaasua tuet lasten hyvinvointia

Ostamalla AGAn nestekaasua tuet lasten hyvinvointia

Terveys, turvallisuus ja ympäristö ovat AGAlle tärkeitä asioita. AGA on sitoutunut toimimaan vastuullisesti, ja haluaa olla mukana edistämässä ihmisten ja erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointia. AGA on siksi valinnut hyväntekeväisyyskohteekseen SOS-Lapsikylän, joka tekee arvokasta työtä auttamalla heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä edistämällä lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa.

Kesä on nestekaasun todellinen huippusesonki kuluttajien yhä kasvavan grillausinnostuksen myötä. Grillauksen lisäksi nestekaasua käytetään myös kesämökeillä, asuntovaunuissa ja veneissä niin helloissa, jääkaapeissa kuin lämmittimissä. Nestekaasu onkin pullomäärissä mitattuna AGAn suurin kaasupullotuote. Tämän suurimman ’kuluttajatuotteen’ avulla AGA haluaa tänä vuonna tukea lasten ja nuorten hyvinvointia Suomessa.

Kesän 2018 nestekaasukampanja tuo vahvasti esille yhteistyötä SOS-Lapsikylän kanssa. Kampanjan teemana on ”Ostamalla AGAn nestekaasua tuet SOS-Lapsikylän toimintaa”, ja se on voimassa 1.5. – 31.8.2018 välisenä aikana kaikissa AGAn nestekaasua myyvissä myyntipisteissä. AGA lahjoittaa kampanja-aikana 10 senttiä jokaisesta 5 tai 10 kilon komposiittipullon nestekaasuostoksesta SOS-Lapsikylälle. Mikäli nestekaasua käytetään tänä kesänä yhtä paljon kuin edellisinä vuosina, tulee lopullinen lahjoitussumma olemaan erittäin merkittävä.

Katso AGA-nestekaasuvalikoimamme tästä.

3312+ Tyytyväistä asiakasta!

3869 arvostelua