KATSO SENSAATIOTARJOUKSET »

Ladataan

Ryobi ONE+ – yksi akku ja yli 100 eri sähkötyökalua!


Ryobi ONE+
 -järjestelmä on ainutlaatuinen työkalusarja, jossa yhtä ja samaa akkua sekä laturia voidaan käyttää yli 100:n eri sähkö- ja puutarhatyökalun kanssa. Normaalisti, kun ostat akkukäyttöisiä sähkötyökaluja, sisältyy pakettiin akkuja sekä laturi, vaikka et niitä tarvitsisikaan. Ryobi ONE+ -järjestelmä tarjoaa tähän kustannustehokkaan ratkaisun: ostat vain mitä todella tarvitset – et maksa turhaan ylimääräistä akuista ja latureista.

Akku joka ajattelee

ONE+ -järjestelmä tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden valita omaan käyttötarpeeseen parhaiten sopivat akut – pitkä käyttöaika, kompakti koko tai lyhyt latausaika.

Intellicell-akkuteknologia ohjaa uniikisti voimaa optimoiden ONE+ -sarjan koneiden suorituskykyä ja käytettävyyttä.

 • Virtamittari
  Akussa 4-portainen virtamittari, joka ilmaisee jäljellä olevan varauksen.
 • Sisäänrakennettu iskusuoja
  Vankka, kestävä muotoilu sekä sisäänrakennettu iskusuoja lisäävät kestävyyttä.
 • Korkeasuorituskykyiset akkukennot
  Ensimmäiset markkinoilla! Virta kulkee helposti läpi akkukennojen vaativissakin tehtävissä tuoden lisätehoa.
 • 10 % enemmän voimaa
  IntelliCell-akkuteknologia valvoo ja tasapainoittaa yksittäisten kennojen toimintaa ja näin maksimoi käyttöaikaa, käyttöikää ja turvallisuutta tarjoten jopa 10 % enemmän suorituskykyä.


Löydä itsellesi sopivin akku

 

ONE+ -sähkötyökalut

Ryobin laajasta 18 V valikoimasta löytyy kaikki kulmahiomakoneesta aina porakoneisiin ja ruuvinvääntimiin. Käytä koko työkaluvalikoimaasi tehokkaasti ja taloudellisesti ainoastaan yhdellä akulla. Riippumatta siitä, minkä akun valitset, tarjoaa Ryobi sinulle voimaa ja kontrollia, joilla saat työn helposti tehtyä.

ONE+ -puutarhatyökalut

Ryobin ONE+ -sarja tarjoaa kaiken puutarhatöihin aina ruohonleikkureista oksasahoihin – kaiken mitä puutarhasi tarvitsee säilyttääkseen siisteytensä vuodenaikaan katsomatta! Akkukäyttöisillä puutarhatyövälineillä työskentely ulkona on niin paljon helpompaa – fuusioteknologia tarjoaa jopa 36 V suorituskyvyn kahdella 18 V akulla. Lisäksi ONE+ -sarjan hybriditeknologia varmistaa, ettei sinulta koskaan lopu virta. ONE+ -sarjassa on kaikki, mitä tarvitset! 

Aloittaminen on erittäin helppoa

Koneen, akut ja laturin sisältävien aloituspakkausten valikoima on laaja ja akkuja voi myös ostaa erikseen. ONE+ -järjestelmässä yksi akku ja laturi sopii yli 100:aan akkutyökaluun – maksat akusta ja laturista vain kerran, helppoa ja järkevää!

Ryobi ONE+ -järjestelmä on tarjonnut laajan, yhdellä akulla toimivan puutarha- ja sähkötyökalujen valikoiman jo yli 20 vuoden ajan, vuodesta 1996 saakka. ONE+ -järjestelmä onkin akkukäyttöisten järjestelmien ykkönen kuluttajien keskuudessa, ja sitä käyttävät miljoonat kodinkunnostajat ja perheet!

Myönnämme kuluttaja-asiakkaille kaikkiin yksityiskäyttöön ostettuihin sähkö- ja moottorikäyttöisiin työkaluihin ja koneisiin 5 vuoden takuun takuuehtojemme mukaisesti. Tämä lisäturva on merkittävä etu, josta ei tarvitse maksaa mitään lisämaksuja. Tutustu takuuehtoihimme tarkemmin täältä.

Tutustu mittavaan Ryobi ONE+ -laitevalikoimaamme ja tilaa jo tänään verkkokaupastamme suoraan kotiovellesi!

 1. Akku Ryobi One+ RB18L25
  7900
  Lue lisää
  Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. LED-retkivalo Ryobi One+ R18ALU-0
  4290
  Lue lisää
  Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
Nouseva

5583+ Tyytyväistä asiakasta!

6983 arvostelua