Ladataan

Temal-keittiöt

Temal-keittiöt

Bauhausista saat kaiken keittiöösi – myös kotimaiset Temal-keittiökalusteet!

Temal-keittiöiden ajatus perustuu yksilöllisyyteen, toiminnallisuuteen ja suomalaiseen laatuun sekä harmoniaan, jossa kiintokalusteiden yhtenäisyys jatkuu läpi kodin tuoden kaikkiin tiloihin loogisuutta ja tyylivarmaa rauhallisuutta. Joustava mitoitus 5 cm välein paitsi leveydessä niin myös syvyydessä tuo puolestaan lisää neliöitä pieneen kotiin. Mistään tinkimättä.

Kotimainen KOTIMAINEN
Suomalainen laatu, sinivalkoinen työ on Temalilla muutakin kuin korulause. Tuotteiden kotimaisuusaste on korkeimmillaan 98 %.
Design from Finland DESIGN FROM FINLAND
Temal-keittiöt, sekä kaikki kodin kiintokalusteet kylpyhuoneesta kodinhoitohuoneeseen valmistetaan Nakkilan ja Järvenpään tehtaillamme. Työllistämme Suomessa, valmistamme Suomessa ja asumme Suomessa. Temal tuntee suomalaisten keittiöiden haasteet ja toiveet – arjesta luksukseen.

Temal-keittiö

Taio lisäneliöitä pieneen keittiöön nipistämällä työtason syvyydestä. Ahtaissa tiloissa toimivuus nousee uudelle tasolle.

Temal keittiöt

Nopea vilkaisu Temal keittiöihin ei kerro kaikkea. Kun katsot hieman tarkemmin, löydät monta räätälöityä yksityiskohtaa yhdistettynä suomalaiseen muotokieleen. Siksi Temal uskaltaakin luvata, että valitsemalla laadukkaan Temal-keittiön saat enemmän kuin keittiön: saat kodin lämpimän sydämen, jossa kaikkien on helppo hymyillä ja hyvä olla!

Yhdessä keittiömyyjämme kanssa räätälöit sinun näköisesi, tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen keittiön.

Luotettavien ammattilaisten avulla pysyt aikataulussa ja budjetti pitää. Me tiedämme, miten onnistunut keittiöremontti tehdään sinulle helpoksi. Sinun keittiösi – sinun ehdoillasi.  

Halutessasi voimme hoitaa koko projektisi Avaimet käteen -periaatteella lattiasta kattoon unohtamatta sisustuspintamateriaaleja, valaisimia, altaita ja hanoja.

Katso lähin tavaratalosi ja pyydä tarjous!

7289+ Tyytyväistä asiakasta!

9630 arvostelua