Ladataan

Yrityslasku

Yrityslasku

BAUHAUS tarjoaa yritysasiakkailleen uutena maksutapana yrityslaskun: nyt yritykset voivat ostaa laskulla, joka on suunniteltu erityisesti niiden tarpeisiin. Laskun voi osoittaa suoraan maksavalle organisaatiolle, ja näin ollen se on yritykselle tavallista kuluttajalaskua kätevämpi. Maksutapaa voivat käyttää kaikki y-tunnukselliset yritykset, yhteisöt, julkiset organisaatiot ja yksityiset elinkeinonharjoittajat – jos sinulla on y-tunnus, on BAUHAUS-yrityslasku maksutapasi!

Yrityslaskun edut

  • Ei ennakkorekisteröitymistä kauppaan tai luottopäätöksen odottelua: laskulla voi ostaa heti
  • Ei maksuvälineitä: ostaja ei tarvitse yrityksensä virallisia maksuvälineitä vaan pelkkä matkapuhelin riittää
  • Maksuaikaa: 14 päivää maksuaikaa
  • Miten haluat laskusi: valitse itse laskutustapa (verkkolasku, sähköposti, paperilasku)
  • Lasku suoraan yrityksen taloushallintaan: ei kululaskun laatimista, ei kuittien selvittelyä, ei paperityötä
  • Kuka tahansa voi ostaa yrityksen puolesta: ei tarvitse olla valtuutettu ja esimerkiksi isännöitsijä voi ostaa taloyhtiön puolesta
  • Turvallinen: maksa vasta kun tuote on vastaanotettu

Vie tuotteet ostoskoriinSiirry kassalleValitse yrityslasku

Voit ostaa yrityksellesi saman tien - enää ei tarvitse odottaa asiakkuuden perustamista tai luottopäätöksiä

Maksutapa toimii automaattisesti, eli ostajan tiedot tarkistetaan ja luottoarvio tehdään reaaliaikaisesti, eikä yrityslaskulla maksaminen vaadi ennakkorekisteröitymistä kauppaan. Ostava organisaatio voi valita haluamansa laskutustavan – verkkolaskun, sähköpostilaskun tai paperilaskun – ja se saa ostokselleen 14 päivää maksuaikaa.

BAUHAUS-yrityslaskulla maksaminen perustuu automaattiseen ja reaaliaikaiseen prosessiin, eli palvelu tarkastaa ostavan yrityksen luottokelpoisuuden oston yhteydessä: yritys voi ostaa yrityslaskulla heti ilman ennakkorekisteröitymistä tai luottopäätöksen odottelua. Hankintojen teko on nyt entistä vaivattomampaa. Tutustu BAUHAUS-Yrityslaksun ehtoihin.

Yrityslasku sopii myös erinomaisesti taloyhtiöille

BAUHAUS-yrityslaskulla ostaja voi tehdä hankintoja eri yritysten puolesta. Organisaatiot voivat luovuttaa osto-oikeuksia haluamilleen henkilöille, ja näin esimerkiksi isännöitsijä voi tilata laskulla suoraan edustamalleen taloyhtiölle. Lasku kulkee kätevästi suoraan haluttuun kirjanpitoon ilman turhaa välikäsien paperityötä.

BAUHAUS – Kun haluat onnistua! Löydät valikoimastamme myös laajan valikoiman pihatarvikkeita, valaisimia, sisä- ja ulko-ovia sekä kaikkea muuta rakentamiseen, remontointiin, sisustukseen sekä pihaan ja puutarhaan. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin verkkokaupassa ja tarjouslehdessämme.

7472+ Tyytyväistä asiakasta!

9896 arvostelua